vineri , 25 septembrie 2020, 21:51
Home / Local / Actualitate / Viacons Rutier Huși participă la Congresul Național de Drumuri și Poduri

Viacons Rutier Huși participă la Congresul Național de Drumuri și Poduri


De astăzi a debutat cel de-al XV-lea Congres Național de Drumuri și Poduri.
Evenimentul are loc la Iași și este organizat de Asociația Profesională de Drumuri și Poduri (APDP) din România, reunind sute de invitați din toată țara.
Vasluiul este reprezentat de firma Viacons Rutier Huși, care va avea o prezență activă în cadrul Congresului, societatea de construcții venind la Iași și cu un stand propriu de prezentare.
”Suntem mândri că avem onoarea să fim prezenți într-un eveniment de o asemenea amploare. Suntem singura firmă din județ participantă la Congresul Național de Drumuri și Poduri, o manifestare de tradiție pentru breasla noastră, a drumarilor. Avem și un stand propriu de prezentare, unde specialiștii noștri vor oferi detalii despre activitatea noastră. Avem cu ce ne lăuda, de-a lungul anilor finalizând o serie de lucrări emblematice pentru ceea ce înseamnă infrastructura rutieră”, a declarat Ioan Ciomaga, directorul Viacons Rutier Huși.
Printre temele ce vor fi dezbătute în cadrul congresului se numără: “Infrastructura rutieră sustenabilă”, “Întreținerea și exploatarea infrastructurii rutiere”, “Mobilitate, trafic și siguranță rutieră” sau “Mediu și schimbări climatice”.
Lucrările și expozițiile tematice vor avea loc în cadrul complexului Palas Mall din Iași. Oaspeții vor beneficia și de un program de vizite culturale și tematice în municipiul Iași și împrejurimi.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

În municipiul Vaslui sunt disponibile peste 270 de locuri de muncă! Iată care este oferta în întreg județul!

LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA 24.09.2020 Agenţia  Locală Vaslui, str Spiru Haret,  nr.5, Telefon …

Încă 20 de clase din 10 școli au intrat în sistem de învățare online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a aprobat suspendarea cursurilor şcolare organizate în modalitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *