vineri , 18 septembrie 2020, 10:30
Home / Local / Actualitate / Liberalul Iulian Miliare a primit închisoare cu executare

Liberalul Iulian Miliare a primit închisoare cu executare


Fostul primar al comunei Berezeni, Iulian Miliare a fost condamnat de magistrații Tribunalului Vaslui la patru de închisoare cu executare.
Actualul consilier local a fost condamnat pentru comiterea infracțiunilor de fals sub semnătură privată și fraudă cu fonduri europene.
El a mai primit și o amendă penală în valoare de 37.500 lei.
În urmă cu 2 ani, Iulian Miliare a fost acuzat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie că în perioada 2007-2010, în calitate de preşedinte al Asociaţiei crescătorilor de animale „Gospodarul Zootehnist” şi de primar al comunei Berezeni, a depus la APIA Vaslui acte şi documente false aferente cererilor unice de plată depuse pentru campaniile din anii 2007-2010, fapte ce au avut ca rezultat obţinerea fără drept, de către asociaţie, a sumei totale de 997.027,86 lei.
În dosar mai au calitatea de inculpat contabilul Primăriei Berezeni, administratorul unei ferme şi un membru al Asociaţiei Crescătorilor de Animale „Gospodarul Zootehnist” Berezeni, care au primit pedepse mai blânde, câte trei ani de închisoare cu suspendare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

A fost inaugurat Centrul Comunitar Integrat de la Huși

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la inaugurarea Centrului Comunitar Integrat …

Incendii de vegetaţie uscată în două zone limitrofe ale municipiului Vaslui

Două incendii de vegetaţie uscată au izbucnit, miercuri, în două zone limitrofe ale municipiului Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *