vineri , 18 septembrie 2020, 23:11
Home / Local / Actualitate / Pentru iubitorii de romane polițiste

Pentru iubitorii de romane polițiste


Fost polițist și apreciat scriitor, bârlădeanul Marinel Gîlcă vine în fața publicului vasluian pentru a lansa cea mai recentă carte a sa, Torentul.
Evenimentul va avea loc la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, miercuri, 19 septembrie 2018, începând cu ora 13.00. Romanul va fi prezentat de cunoscutul scriitor Petruș Andrei, de criticul literar Teodor Pracsiu și de dr. Laurențiu Chiriac, muzeograf în cadrul Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui.
Petruș Andrei nota în prefața cărții că romanul „trebuie citit de toate categoriile socio-profesionale: profesori, medici, ingineri, magistrați, polițiști, elevi și studenți, intelectuali și mai ales de către politicienii care știu să citească” și că„cititorul este plăcut impresionat de modul în care, în această operă artistică, realitatea se împletește cu ficțiunea”.
Voicu Gelu Bichineț, directorul instituției gazdă, îi invită pe vasluieni să descopere „cum acționează, în realitate, un anchetator.”
„Ne face o deosebită plăcere să găzduim lansarea acestei cărți captivante, semnate de un scriitor cu o bogată activitate literară însumând proză scurtă și articole publicate în numeroase reviste, precum și autor al volumului de nuvele Puterea justiției, apărut în 2014”, a declarat Voicu Gelu Bichineț.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prima tranşă de vaccin antigripal de la Ministerul Sănătăţii a ajuns la Vaslui

Ministerul Sănătăţii a achizionat vaccinul antigripal pentru sezonul rece, iar prima tranşă de 330 de …

Gafa DSP Vaslui: Elevele cu Covid-19 nu sunt de la LMK Vaslui!

Elevele confirmate cu Covid-19 nu sunt de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Una dintre ele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *