miercuri , 23 septembrie 2020, 22:33
Home / Local / Actualitate / INTERVENŢIILE POMPIERILOR VASLUIENI ÎN ULTIMELE 24 ORE

INTERVENŢIILE POMPIERILOR VASLUIENI ÎN ULTIMELE 24 ORE


În ultimele 24 ore, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Podul Înalt” al judeţului Vaslui, în cooperare cu pompierii voluntari au intervenit la 14 misiuni, astfel:

– 10 misiuni ale echipajelor de prim ajutor calificat pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă;
– 2 intervenții pentru localizarea și lichidarea unor incendii;
– o misiune de deblocare uşă, în data de 14 septembrie, orele 07.15, la un apartament în municipiul Bârlad, unde un copil de 12 ani cu sindromul Down a rămas blocat în apartament ;
– o misiune în data de 13 septembrie 2018, orele 15.49, privind asanarea a două proiectile de artilerie explozive, calibru 75 mm, din Cel De-al Doilea Război Mondial, descoperite la marginea Pădurii Valea Teiului, localitatea Tătărăni, comuna Tătărăni, judeţul Vaslui.

Incendii:

● vineri, 14 septembrie, la ora 00.15, un echipaj de pompieri militari din cadrul Secţiei de Pompieri Huşi a intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o casă, în localitatea Gorban, comuna Gorban, judeţul Iaşi. Au ars: diverse bunuri textile, aparatură electrocasnică şi mobilier. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost flacăra de la brichetă.
● vineri, 14 septembrie, la ora 01.15, două echipaje de pompieri militari din cadrul Secţiei de Pompieri Huşi au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la o casă, în localitatea Armăşeni, comuna Bunești Averești, judeţul Vaslui. La ajungerea pompierilor militari focul se manifesta generalizat la întreaga locuință. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise. Din nefericire, o persoană de sex masculin, de aproximativ 62 ani a fost găsită carbonizată în locuință.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Campanie de donare de sânge în Episcopia Hușilor

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Ignatie, în Episcopia Hușilor, a fost demarată o nouă campanie de …

Zăpodeni, cea mai mare dezvoltare din istoria comunei

Comuna Zăpodeni traversează o adevărată perioadă de înflorire cum nu s-a văzut nici pe timpul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *