miercuri , 30 septembrie 2020, 18:26
Home / Local / Actualitate / Obiective sociale în locul fostei unităţi militare

Obiective sociale în locul fostei unităţi militare


După ani şi ani de aşteptări, municipalitatea vasluiană a reuşit să preia terenul şi clădirea fostei unităţi militare. Pe cele 17 hectare preluate de la Ministerul Apărării, urmează să se construiască mai multe obiective sociale pentru vasluieni: un cămin pentru persoane vârstnice, adăpost pentru oamenii străzii, centru pentru îngrijiri paliative, o creşă, o cantină socială.
„Cele 17 hectare de teren au intrat în sfârşit în patrimoniul local, după ani de aşteptări, de adrese trimise la Bucureşti, după ore întregi de discuţii şi deplasări. Toate eforturile noastre au fost răsplătite şi vom putea ridica pe suprafaţa respectivă obiectivele propuse. Prin hotărâre de guvern, la propunerea noastră, s-a stabilit destinaţia terenului respectiv. Vom construi obiective sociale de care oraşul nostru are atâta nevoie”, a afirmat primarul Vasile Pavăl.
El a spus că în această perioadă se efectuează o inventariere a zonei, urmând să se stabilească exact ce poate fi valorificat şi ce nu mai este de trebuinţă. Cel mai probabil clădirile vor fi demolate. Va urma curăţarea terenului şi igineizarea zonei, după care va fi făcută o analiză a proiectelor şi elaborarea unei strategii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Cod Roșu de inundații în județul Vaslui!

Județul Vaslui se află sub avertizare COD ROȘU de inundații, până la ora 15:00. Ca …

S-a stins din viață profesorul Dan Ravaru!

Omul de cultură, neobositul publicist, pasionatul folclorist DAN RAVARU a plecat pe drumul fără întoarcere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *