duminică , 23 septembrie 2018, 22:25
Home / Local / Actualitate / Încă 4 km de drum asfaltat la Viișoara

Încă 4 km de drum asfaltat la Viișoara


Autoritățile din comuna Viișoara au finalizat o nouă investiție în infrastructura rutieră. Alți patru kilometri de drum sătesc au fost modernizați în localitatea reședință de comună, prin turnarea unor straturi de asfalt, astfel că localnicii beneficiază de condiții civilizate atunci când se deplasează fie către centrul localității, fie către biserică.
”Investiția a fost realizată prin PNDL 1. În afară de asfaltarea celor 4 km de drum, au mai fost realizate șanțuri și rigole, poduri, podețe laterale, proiect ce îmbogățește infrastructura rutieră din comună, ajungând la 18 km de asfalt pe toată comuna. Vreau să mulțumesc CJ și constructorului, Viacons Rutier Huși. Este al treilea proiect realizat cu această firmă. Când spui Viacons, spui calitate. Suntem pe deplin mulțumiți”, a spus primarul Liviu Pârciu.
Acesta are planuri mari în continuare. La nivel de comună sunt în derulare alte 4 proiecte la Școala Viișoara și o construcție de grădiniță. De asemenea, se mai află în lucru un pod la ieșirea din satul Viișoara, prin PNDL1.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarm din Vaslui, întors dintr-o misiune în Mali

În perioada Septembrie 2016 – Septembrie 2018, maiorul Marian Panfil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi …

Bătrân mort, găsit pe camp

Un bătrân de 73 de ani, din Dodești, a fost găsit decedat pe un câmp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *