joi , 21 martie 2019, 14:13
Home / Local / Actualitate / Încă 4 km de drum asfaltat la Viișoara

Încă 4 km de drum asfaltat la Viișoara


Autoritățile din comuna Viișoara au finalizat o nouă investiție în infrastructura rutieră. Alți patru kilometri de drum sătesc au fost modernizați în localitatea reședință de comună, prin turnarea unor straturi de asfalt, astfel că localnicii beneficiază de condiții civilizate atunci când se deplasează fie către centrul localității, fie către biserică.
”Investiția a fost realizată prin PNDL 1. În afară de asfaltarea celor 4 km de drum, au mai fost realizate șanțuri și rigole, poduri, podețe laterale, proiect ce îmbogățește infrastructura rutieră din comună, ajungând la 18 km de asfalt pe toată comuna. Vreau să mulțumesc CJ și constructorului, Viacons Rutier Huși. Este al treilea proiect realizat cu această firmă. Când spui Viacons, spui calitate. Suntem pe deplin mulțumiți”, a spus primarul Liviu Pârciu.
Acesta are planuri mari în continuare. La nivel de comună sunt în derulare alte 4 proiecte la Școala Viișoara și o construcție de grădiniță. De asemenea, se mai află în lucru un pod la ieșirea din satul Viișoara, prin PNDL1.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Pădurarii vasluieni vor fi dotați cu pistoale

Cătălin Idriceanu, directorul Direcției Silvice Vaslui, declară că pădurarii vor avea în dotare pistoale cu …

Politicianul anului în asistență socială

Vasluiul a avut doi reprezentanți premiați în cadrul Galei de Excelență în Asistență Socială 2019, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *