sâmbătă , 19 septembrie 2020, 20:26
Home / Local / Actualitate / Se scot la vânzare abonamentele la Festivalul Tănase

Se scot la vânzare abonamentele la Festivalul Tănase


Organizatorii Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” au anunțat data când vor fi puse în vânzare abonamentele pentru cele opt spectacole de teatru.
Astfel, pe 12 septembrie, cei interesați pot achiziționa aceste abonamente, nu mai mult de 4 de persoană.
Abonamente vor mai fi puse în vânzare și pe 13 septembrie, casa de bilete urmând a fi instalată la Teatrul de Vară și va fi deschisă de la ora 16.30.
”Prețul unui abonament pentru cele opt zile de spectacole este de 200 lei, iar prețul unui bilet este de 30 de lei. Biletele vor fi puse în vânzare de pe 14 septembrie”, a precizat Lucian Onciu, directorul Centrului Creației Populare Vaslui.
Neîntrerupt din 1970, desfășurat bienal, Festivalul Internațional al Umorului “Constantin Tănase” a ajuns la ediția a 25-a, iar anul acesta vă va întâmpina în perioada 30 septembrie – 7 octombrie.
Astfel, timp de o săptămână, actori, scriitori umorişti, artişti ai caricaturii, naționali sau de peste hotare, se vor întâlni la Vaslui pentru celebrarea spiritului lui Tănase.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *