vineri , 18 septembrie 2020, 18:01
Home / Local / Actualitate / A început Târgul Meșterilor Populari

A început Târgul Meșterilor Populari

Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale (CJPCT), Consiliul Județean și Primăria Vaslui organizează o nouă ediție a Târgului Meșterilor Populari, gazdă tradițională fiind Parcul “Copou”.
Evenimentul a debutat astăzi și aduce în fața vasluienilor expoziții cu vânzare din partea a zeci de meșteri populari atât din județ, cât și din țară, dar și din R.Moldova.
“Ne dorim o participare numeroasă, mai ales că am constatat cu satisfacție că este un eveniment așteptat de vasluieni, iar cei care ne onorează invitația sunt încântați de locație, considerând parcul Copou cel mai nimerit loc pentru un asemenea eveniment. Avem meșteri populari din cele mai importante centre ale noastre, în prim plan fiind ceramica”, a declarat Lucian Onciu, directorul CJPAT Vaslui.
Sâmbătă, de la ora 18.30, în cadrul târgului va avea loc un concert dedicat Centenarului Marii Uniri, protagoniști fiind solista de muzică populară Raluca Radu și formația ”Anton Pann” din București.
Duminică, de la ora 13, Adriana Ochișanu va susține un recital, pe scenă fiind prezente și ansablurile de dansuri ”Trandafir de la Moldova” Huși și ”Hora Vasluiului”.
Tot duminică va avea loc un concurs de artă culinară.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prima tranşă de vaccin antigripal de la Ministerul Sănătăţii a ajuns la Vaslui

Ministerul Sănătăţii a achizionat vaccinul antigripal pentru sezonul rece, iar prima tranşă de 330 de …

Gafa DSP Vaslui: Elevele cu Covid-19 nu sunt de la LMK Vaslui!

Elevele confirmate cu Covid-19 nu sunt de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” Vaslui. Una dintre ele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *