duminică , 12 iulie 2020, 14:44
Home / Local / Actualitate / Mulți absenți la bacul de toamnă

Mulți absenți la bacul de toamnă


Aproape un sfert din cei 550 de absolvenți de liceu înscriși la bacul de toamnă au absentat de la cea de a treia și ultima probă scrisă a examenului, cea la alegere a profilului.
Doar 434 de candidați au intrat în sălile de examen din cele trei centre alese pentru bac-ul de toamnă de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui și au și predat lucrările spre corectare.

De astăzi încep probele orale, cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A), care se vor desfășura pe 24 și 27 august. Pe 29 și 30 august, va avea loc evaluarea competențelor digitale (proba D), iar examenul se încheie pe 30-31 august, când este programată evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C).

Primele rezultate ale sesiunii de toamnă a bacalaureatului vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 16.00. În aceeași zi, vor putea fi depuse contestațiile, între orele 16.00 – 20.00. În perioada 2-5 septembrie, se vor rezolva contestațiile, iar pe 6 septembrie vor fi afișate rezultatele finale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CSM Vaslui a transferat un centru din Muntenegru

CSM Vaslui a obținut semnătura muntenegreanului IGOR KRIVOKAPIC, în vârstă de 27 de ani, care …

FOTO/ Un tir de la Vanbet Banca, făcut scrum în curtea societății

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *