duminică , 21 iulie 2019, 08:50
Home / Local / Actualitate / O nouă ediție a Cupei ”Podul Înalt” la ciclism

O nouă ediție a Cupei ”Podul Înalt” la ciclism


Vasluiul va fi gazda unei noi ediţii a concursului naţional de educaţie rutieră-Cupa “Podul Înalt”. Competiţia este organizată de Primăria Municipiului Vaslui, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), Şcoala “Dimitrie Cantemir” Vaslui şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.
Activitatea are drept scop prevenirea accidentelor de circulaţie în rândul minorilor, prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi respectarea acestora. În acest an şi-au anunţat prezenţa echipaje de elevi din 14 judeţe.
Vasluiul este reprezentat de un echipaj al Şcolii “Dimitrie Cantemir”, care îşi va demonstra cunoştinţele teoretice şi abilităţile practice în ceea ce priveste educaţia rutieră.
”Concursul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Vaslui și are ca scop o mai bună popularizare în rândul elevilor a normelor şi regulilor de legislație rutieră, promovarea mersului pe bicicletă ca alternativă pentru o viaţă sănătoasă, precum şi conştientizarea tinerilor cu privire la numărul mare de accidente, ale căror victime sunt copiii. Activităţile propuse prin proiect se doresc a fi un semnal de alarmă, ce trebuie tras cu privire la necesitatea educaţiei rutiere în şcoli”, a declarat prof.Mihai Moșnianu, organizatorul concursului.
Festivitatea de deschidere este programată luni, 13 august, de la ora 9, în Centrul Civic.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Unul dintre agresorii de la Negrești a fost reținut pentru 24 de ore

Agresorii celor trei minori din Negrești, Liviu ți Marius Scafaru, au fost adusi la Vaslui, …

Trupele Vama și Taxi concertează la Open Camp Vaslui

Mâine debutează cea de-a zecea ediție a Festivalului de muzică și cultură urbană Open Camp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *