sâmbătă , 15 decembrie 2018, 08:31
Home / Local / Actualitate / Caz unic la Vaslui: Soțul arestat, după ce soția l-a reclamat că a încercat să o violeze

Caz unic la Vaslui: Soțul arestat, după ce soția l-a reclamat că a încercat să o violeze


Un bărbat în vârstă de 49 de ani din localitatea Albeşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a încercat să-şi violeze soţia şi a tăiat-o cu un cuţit.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul i-ar fi cerut soţiei să întreţină relaţii sexuale şi, deoarece ea l-ar fi refuzat, individul s-a înfuriat şi a decis să-i aplice o corecţie.
Acesta a mers la bucătărie, a luat un cuţit şi i-a cerut din nou soţiei să întreţină relaţii sexuale, ameninţând-o. Femeia l-a refuzat din nou, iar bărbatul ar fi început să o bruscheze şi să o lovească, tăindu-şi soţia cu cuţitul în zona gurii.
”Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat ulterior instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Vaslui a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe în familie şi tentativă la viol”, a afirmat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.
În urma incidentului, femeia a suferit o plagă tăiată de 2-3 centimetri la nivelul buzei superioare şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Episcopia Hușilor susține peste 1.000 de copii de Crăciun

Marți, 18 decembrie, începând cu ora 16, peste 1.000 de copii, proveniți din parohiile rurale …

Gabriel Berca, fostul ministru de interne,eliberat condiționat de Tribunalul Vaslui

Magistraţii Tribunalului Vaslui au decis eliberarea condiţionată a fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, condamnat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *