duminică , 21 iulie 2019, 08:24
Home / Local / Actualitate / Caz unic la Vaslui: Soțul arestat, după ce soția l-a reclamat că a încercat să o violeze

Caz unic la Vaslui: Soțul arestat, după ce soția l-a reclamat că a încercat să o violeze


Un bărbat în vârstă de 49 de ani din localitatea Albeşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a încercat să-şi violeze soţia şi a tăiat-o cu un cuţit.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul i-ar fi cerut soţiei să întreţină relaţii sexuale şi, deoarece ea l-ar fi refuzat, individul s-a înfuriat şi a decis să-i aplice o corecţie.
Acesta a mers la bucătărie, a luat un cuţit şi i-a cerut din nou soţiei să întreţină relaţii sexuale, ameninţând-o. Femeia l-a refuzat din nou, iar bărbatul ar fi început să o bruscheze şi să o lovească, tăindu-şi soţia cu cuţitul în zona gurii.
”Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat ulterior instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Vaslui a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe în familie şi tentativă la viol”, a afirmat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.
În urma incidentului, femeia a suferit o plagă tăiată de 2-3 centimetri la nivelul buzei superioare şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Unul dintre agresorii de la Negrești a fost reținut pentru 24 de ore

Agresorii celor trei minori din Negrești, Liviu ți Marius Scafaru, au fost adusi la Vaslui, …

Trupele Vama și Taxi concertează la Open Camp Vaslui

Mâine debutează cea de-a zecea ediție a Festivalului de muzică și cultură urbană Open Camp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *