duminică , 16 decembrie 2018, 10:11
Home / Sport / Noua echipă de handbal a Vasluiului a plecat la drum

Noua echipă de handbal a Vasluiului a plecat la drum


De astăzi, handbalul îmbracă un nou nume, CSM Vaslui. Secția de handbal și-a început activitatea odată cu reunirea lotului. Jucătorii au avut un prim contact cu primarul Vasile Pavăl, care le-a transmis că nu concepe ca din toamna anului 2019 Vasluiul să nu fie din nou în Liga Zimbrilor, dându-le asigurări că vor avea tot ceea ce e necesar pentru a face performanță.
După întâlnirea cu autoritățile locale, handbaliștii au fost convocați de noul tehnician, Leonard Bibirig, la un prim antrenament, baza pe pregătirea fizică.
Astfel, jucătorii au făcut alergări ușoare pe stadionul Municipal, pentru o readaptare la efortul fizic.
La primul antrenament au participat 14 jucători. Noutățile de la CSM Vaslui sunt Sebastian Polocoșer, reîntors de la CSU Suceava, centrul Andrei Hodorogea, de la Atletico Alexandria, interul stânga Sebastian Iozu, de la CSM București, pivotul Andrei Voinea, care a evoluat la HC Odorhei, și portarul Vintilă Petrila, de la Atletico Alexandria.
De la HC Vaslui au rămas portarul Bogdan Pralea, frații Răzvan și Alexandru Farcaș, Darius Dragon, Claudiu Dediu, Silvian Amihăesei, Vladimir Carali, Andrei Popa și Gabriel Cumpănici.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

IPJ Vaslui organizează Cupa Centenar la futsal

Astăzi și mâine, la Sala Sporturilor din Vaslui are loc Cupa Centenar la futsal. Competiția, …

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *