marți , 19 februarie 2019, 11:02
Home / Local / Actualitate / Un poștaș vasluian participă la Balcaniada Marșul Factorilor Poștali

Un poștaș vasluian participă la Balcaniada Marșul Factorilor Poștali


Un vasluian îi va reprezenta pe poștașii români la Balcaniada Factorilor Poștali care va avea loc în această lună. El a terminat pe locul 4 la etapa națională a Marşului Factorilor Poştali, desfășurat la Alba Iulia, la care au participat 84 de factori poştali din toată țara.
Viorel Adam este vasluianul care va merge la Balcaniadă. Iubește meseria pe care o practică în ciuda tuturor greutăţilor şi riscului la care este expus. Marşul la care participă în fiecare an înseamnă foarte mult pentru el, motiv pentru care se pregătește extrem de serios săptămâni în şir.
În cei 24 de ani de carieră, Viorel Adam se mândrește cu faptul că a înconjurat de două ori Pământul, pentru a livra la timp scrisorile către locuitorii comunei Vutcani.
A câștigat 10 din cele 18 etape județene a Marșului Poștașului la care a participat, iar la faza națională a ocupat de fiecare dată locuri fruntașe. Grație acestui rezultat, Vasluiul are șanse mari să găzduiască anul viitor etapa națională a competiției.
”Ar fi un prilej nemaipomenit pentru colegii noștri din întreaga țară, poștași ori persoane din conducerea Companiei, să vadă ce frumos, curat și liniștit oraș este Vasluiul. Alături de o medalie câștigată de Viorel Adam la Balcaniada, ar fi una dintre cele mai bune campanii de imagine, care, în mod sigur, ar schimba percepția multora despre aceste meleaguri”, a declarat Irinel Marcu, directorul Oficiului Județean de Poștă Vaslui.
După 20 de ani, județul Vaslui are din nou un poștaș inclus în lotul României, ce va participa la Balcaniada Factorilor Poștali, care se va desfășura în perioada 9-12 august, la Sarajevo, Bosnia Herțegovina.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *