joi , 18 aprilie 2019, 22:17
Home / Local / Actualitate / Cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni

Cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni


Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Huși efectuează cercetări față de un bărbat de 19 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
În data de 11 iulie a.c., în jurul orelor 20.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Huși au intervenit la sesizarea unei femei în vârstă de 22 de ani, care a reclamat furtul autoturismului deținut de mama acesteia.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că suspect de savârșirea faptei este un bărbat de 19 ani din localitatea Oțeleni, județul Vaslui.
Persoana vătămata a intrat în incinta unui magazin din satul Oțeleni și a lăsat autoturismul descuiat și cu motorul pornit. În absența acesteia, bărbatul s-a urcat fără drept, la volanul autoturismului și l-a condus pe drumul public, pe o porțiune de aproximativ 250 metri. Într-o curbă, acesta a pierdut controlul mașinii și a părăsit partea carosabilă.
În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat și că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de articolul 230 alineat 1 din Codul Penal, articolul 335 alineat 1 din Codul Penal și articolul 336 alineat 1 din Codul Penal.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Campania Națională “Informare acasă! Siguranță în lume!”

A fost lansată Campania Națională “Informare acasă! Siguranță în lume!” la nivel de județ,inițiată de …

Elevi înjunghiați în plină stradă în Vaslui

Trei elevi, cu vârste între 15 și 16 ani, de la un liceu din Vaslui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *