luni , 22 aprilie 2019, 00:42
Home / Sport / Experiență de neuitat!

Experiență de neuitat!


Grupa 2003 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a participat la un puternic turneu internațional de fotbal, intitulat Ibercup Estoril 2018.
Din păcate, fotbaliștii pregătiți de profesorul Ionuț Chiochiu au ratat șansa de a evolua în sferturile competiției.
Vasluienii au avut evoluții excelente în faza grupelor, terminând pe primul loc, fără înfrângere.
LPS Vaslui a terminat la egalitate, scor 1-1, NF Academy, și a învins OS Sandinenses, scor 3-0, și GDS Cascais, scor 3-2.
În optima, formația vasluiană s-a bătut singură, băgându-și mingea în propria poartă chiar în ultimul minut al partidei cu CD Lisabona, scor 0-1.
”Deși jucătorii de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui au avut fost superiori ca posesie și au avut ocazii clare de a marca, adversarii s-au calificat datorită unui autogol din ultimul minut de joc. Cu două victorii, un egal și o înfrângere la limită, grupa 2003 își încheie aventura la acest puternic turneu, în mare parte datorită ghinionului. Felicitări copiilor pentru spectacolul oferit în multe momente ale jocurilor, mulțumim părinților pentru încurajări și felicitări organizatorilor! Mulțumim Primăriei Municipiului Vaslui, Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, Liceului cu Program Sportiv Vaslui, precum și agenților economici ce au fost alături de acești copii talentați si de aceasta dată!”, a spus Ionuț Chiochiu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Juniorii 1 de la LPS Vaslui merg la turneul final-Speranță

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui sunt deja calificați la …

Arbitru vasluian, la Euro U21

  Ovidiu Artene va oficia la turneul final al Campionatului European de tineret Under-21, care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *