marți , 14 august 2018, 21:04
Home / Sport / Vicecampioană la copile 1

Vicecampioană la copile 1


Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a avut reprezentare la finala Campionatului Național de atletism la copii 1, 3 și 3.
Cea mai bună performanță aparține Mariei Blănaru. Eleva profesoarelor Elena Bogos și Viorica Pintilie a ratat la o zecime medalia de aur, devenind vicecampioană națională la 1.500 m.
La aceeași probă a mai concurat Andreea Murgu, care a avut o evoluție mulțumitoare.
La 800 m, LPS Vaslui a fost reprezentată de Ștefania Andrei și Alina Irimia.
La copile 2, Alina Moșuleț a fost aproape de podium, terminând pe locul 4 proba de 800 m. La aceeași probă a mai concurat Alexandra Ichim, abia selecționată la atletism.
Ana Maria Cihodaru a terminat pe locul 6, iar Andrei Grigoruț a fost al șaselea la 500 m. La copile 3, Georgiana Huțu a trecut a cincea linia de sosire la 300 m, iar la 500 m-a încheiat competiția pe locul 7.
Daria Grigoruță a fost pe locul 7 la 300 m, iar Teodora Galeri a fost pe 9 la 50 m. Printre participante s-a regăsit și Denisa Murgu, născută în 2010.
”A fost un concurs foarte greu, cu foarte mulți participanți. Însă, felicit copiii pentru participare și pentru evoluțiile avute”, a spus Elena Bogos, antrenoarea sportivelor de la LPS Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Doi vasluieni la Europenele din Croația

Handbaliștii vasluieni Tudor Buguleț și Cătălin Brăescu fac parte din lotul României Under 18 la …

Naționala feminină de futsal, în cantonament la Vaslui

De astăzi și până pe 13 august, la Vaslui se va afla echipa națională de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *