luni , 22 octombrie 2018, 13:58
Home / Sport / Un boț de aur!

Un boț de aur!


Crescută de bunici, la 11 ani, Renata Dragomir gândește ca un om mare. Muncește zi de zi, pentru a-și împlini visul, acela de a fi o stea în atletismul mondial.
Deocamdată, sportiva din Vaslui se bucură de performanțele la copii. 2018 se înscrie în rândul anilor de excepție. Cu două titluri naționale și unul de vicecampioană, Renata Dragomir arată că este născută pentru a fi campioană.
”Este supersonică”, o caracterizează profesoara Doina Crețu, care o crește de aproape trei ani: ”La șase luni de când a început atletismul, Renata a obținut primele rezultate notabile. Nu este o sportivă obișnuită. An de an confirmă în competițiile interne”.
Atleta Ancuța Bobocel a fost impresionată de rezultatele Renatei Dragomir. Participanta la Jocurile Olimpice și Mondialele de atletism i-a promis vasluiencei că îi va trimite o pereche de adidași noi, după ce la ultima competiție a fost nevoită să alerge cu încălțări lipite.
”Au fost ultimele competiții la copile 2, urmând ca din toamnă să facă pasul către copile 1, unde vor fi alte cerințe. Sunt convinsă că nu va avea probleme de adaptare”, a mai spus profesoara Doina Crețu.
Renata Dragomir a terminat clasa a patra, la Școala ”Ștefan cel Mare” Vaslui, urmând ca din clasa a cincea să fie transferată la o altă unitate gimnazială.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

LPS Vaslui, lideră la Under 17

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui este neînvinsă în Campionatul Național de fotbal Under 17, …

CSM Vaslui s-a calificat fără emoții în optimile Cupei României, după ce a învins CSM Alexandria, scor 37-27 (21-11).

Victoria a fost rezolvată încă din prima repriză, când vasluienii nu le-au dat nicio șansă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *