marți , 19 februarie 2019, 05:23
Home / Sport / Trofeul merge la Brăila

Trofeul merge la Brăila


Peste 100 de sportivi au concurat la cea de a opta ediţie a Cupei ”Laur Polics şi Adel Cost”, competiţie organizată de CS ”Karate Kensei”, cu sprijinul Primăriei Vaslui.
Sala Polivalentă s-a bucurat de o asistență bună în tribună, cei prezenţi asistând la un adevărat festin al artelor marţiale, care s-a întins pe durata a peste opt ore, un maraton ce a contribuit la o ediţie de succes. Au participat karateka de la 9 cluburi din Miercurea Ciuc, Bârlad, Tecuci, Galați, Vaslui, Brăila şi Târgu Mureș.
Și în acest an, seniorii, prezenți în competiţie, au adus un plus de spectaculozitate în cadrul probelor.
Trofeul a fost câştigat de către CS ”Martial Budo” Brăila. La mică distanță s-a aflat CS ”Karate Kensei” Vaslui, podiumul fiind întregit de CS ”Neko-Me” Tecuci.
”A fost o competiţie reuşită din toate punctele de vedere. Mă bucur pentru spectaculozitatea probelor şi pentru prezenţa numeroasă în concurs. Consider că a fost o adevărată demonstraţie de promovare a karate-ului în răndul vasluienilor. Mulțumesc domnului primar Vasile Pavăl, domnului viceprimar Dragoș Cazacu și Primăriei Vaslui, pentru sprijin”, a spus Constantin Roznov, preşedintele CS „Karate Kensei”, organizatorul competiţiei.
De remarcat faptul că alături de clubul vasluian s-au mai aflat Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vaslui, directorul Răducu Tatu fiind prezent la festivitatea de deschidere, alături de primarul Vasile Pavăl.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, regina handbalului feminin

Școala ”Mihail Sadoveaanu” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal fete și …

CSM Vaslui, victorioasă la Suceava

CSM Vaslui s-a impus fără probleme la Suceava, câștigând la o diferență de 12 goluri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *