joi , 16 august 2018, 19:39
Home / Local / Actualitate / Handbalul trece pe CSM Vaslui

Handbalul trece pe CSM Vaslui


Din noul sezon al Ligii Zimbrilor, handbalul vasluian va activa pe clubul Primăriei, CSM Vaslui. Primarul Vasile Pavăl a afirmat că echipa a fost înscrisă deja în competiție, a discutat deja cu un posibil antrenor, care să se ocupe de construcția echipei, care va avea ca obiectiv calificarea în play-off.
”Vor fi schimbări majore pe ceea ce înseamnă sport, la CSM. Și de personal, și de concepție, și de retribuire. Banul public care va fi investit la club trebuie cu mare grijă gestionat. Vorbele sunt de prisos. Sunt un om responsabil și cu responsabilitate. Nu mă voi îndoi nici ce spune unul, nici ce spune altul. Vom face o chestiune corectă și cu responsabilitate. Sportivii care vor activa pe CSM vor trebui să respecte un program, vor trebui să aibă performanță și să poarte cu mândrie culorile clubului CSM”, a spus primarul Vasile Pavăl.
HC Vaslui activează de patru ani în Liga Zimbrilor, iar la ultima ediție a evitat retrogradarea, după ce a câștigat barajul de menținere, cu Atletico Alexandria, scor 44-27.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primăria Laza încurajează mersul pe două roți

În cadrul Zilei comunei Laza, autoritățile locale au organizat o tombolă, de la care câștigătorul …

Mii de luminițe aprinse la concertul lui Proconsul

Proconsul a umplut centrul Vasluiului, aproape 10.000 de spectatori dansând și cântând pe melodiile renumitei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *