miercuri , 14 noiembrie 2018, 00:27
Home / Local / Actualitate / Handbalul trece pe CSM Vaslui

Handbalul trece pe CSM Vaslui


Din noul sezon al Ligii Zimbrilor, handbalul vasluian va activa pe clubul Primăriei, CSM Vaslui. Primarul Vasile Pavăl a afirmat că echipa a fost înscrisă deja în competiție, a discutat deja cu un posibil antrenor, care să se ocupe de construcția echipei, care va avea ca obiectiv calificarea în play-off.
”Vor fi schimbări majore pe ceea ce înseamnă sport, la CSM. Și de personal, și de concepție, și de retribuire. Banul public care va fi investit la club trebuie cu mare grijă gestionat. Vorbele sunt de prisos. Sunt un om responsabil și cu responsabilitate. Nu mă voi îndoi nici ce spune unul, nici ce spune altul. Vom face o chestiune corectă și cu responsabilitate. Sportivii care vor activa pe CSM vor trebui să respecte un program, vor trebui să aibă performanță și să poarte cu mândrie culorile clubului CSM”, a spus primarul Vasile Pavăl.
HC Vaslui activează de patru ani în Liga Zimbrilor, iar la ultima ediție a evitat retrogradarea, după ce a câștigat barajul de menținere, cu Atletico Alexandria, scor 44-27.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Reținut pentru infracțiuni cu violență

Un bărbat de 27 de ani, din localitatea Horga, comuna Epureni a fost reținut pentru …

Căutat de autoritățile italiene, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *