luni , 17 iunie 2019, 03:32
Home / Local / Actualitate / Donează sânge! Dăruiește Viață!

Donează sânge! Dăruiește Viață!


În preajma zilei de 14 iunie, o zi importantă pentru sănătatea umanității – Ziua Internațională a Donatorului de Sânge, la inițiativa polițiștilor de frontieră din județul Vaslui, cu sprijinul Protopopiatului Episcopiei Hușilor, Fundației Culturale Delta și a structurilor Ministerului Afacerilor Interne care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Huși, astăzi, 12.06.2018, începând cu ora 09.00, la sediul Protopopiatului Episcopiei Hușilor, situat în municipiul Huși, se desfășoară o campanie umanitară de donare de sânge. Activitatea se va desfășura până la ora 16.00, cu posibilitatea de a fi prelungită, în funcție de numărul persoanelor apte pentru a dona.
Activitatea este posibilă cu sprijinul Laboratorului mobil din cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină al Municipiului Iași. Capacitatea de recoltare a acestuia este de peste 70 persoane.
Până la ora 12.30 au răspuns PREZENT APELULUI LA VIAȚĂ aproximativ 100 persoane.
Alături de polițiștii de frontieră, s-au prezentat polițiști, jandarmi, pompieri, militari, preoți, cadre didactice, angajați ai primăriei din municipiul Huși și comunele Berezeni și Vetrișoaia, dar și multe alte personae care au înțeles rolul vital al actului de donare de sânge.
Inițiatorii acestei campanii umanitare sunt încântați de ecoul eforturilor depuse pentru a încuraja cetățenii cu spirit civic din municipiul Huși și localitățile învecinate de a participa în număr cât mai mare la astfel de activități.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Accident în zona barajului Delea

Detașamentul de Pompieri Vaslui a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier, înregistrat pe …

Copil înecat la Pogonești

Un localnic a sunat la 112, astăzi, după ce a observat că pe râul Tutova …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *