duminică , 24 februarie 2019, 05:43
Home / Local / Actualitate / Metode de ascundere a țigărilor de contrabandă

Metode de ascundere a țigărilor de contrabandă


În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, echipa comună de control a descoperit 7.300 ţigarete de provenienţă duty-free, pe care un cetățean român încerca să le introducă în ţară, ascunse în spații special amenajate în bara din față și în pragurile autoturismului pe care îl conducea.
În ziua de 4 iunie a.c, în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa- I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român Ion B., în vârstă de 64 de ani, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat în România.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport și persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali, a descoperit ascunse în spații special amenajate în bara din față și în pragurile autoturismului, cantitatea de totală de 7.300 ţigarete, de diferite mărci, de proveniență duty-free.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 5.037 lei, sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei, precum și indisponibilizarea autoturismului, în valoare de 6.900 lei, în vederea confiscării.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Interes crescut pentru Trofeul ”Deliciosul de Vaslui” la șah

De astăzi, la Silver Mall se dă startul celei de-a patra ediții a trofeului ”Deliciosul …

Prefectul a activat Centrul Local de combatere a bolilor

Prefectul Eduard-Andrei POPICA a activat Centrul Local de combatere a bolilor (CLCB), după ce au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *