miercuri , 23 ianuarie 2019, 01:50
Home / Local / Actualitate / ”Fantezie și culoare” la Grădinița nr.15

”Fantezie și culoare” la Grădinița nr.15


Simpozionul educațional “Fantezie și culoare”, organizat de Grădinița nr. 15 Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar și Primăria Vaslui, s-a bucurat de o largă participare și în acest an.
Peste 1.000 de copii din 70 grădiniţe şi şcoli din Vaslui, Bacău, Botoşani, Brăila, Iaşi, Suceava, Deva, Constanța, Timiș, Bihor, Caraș Severin, București, Vâlcea, Sibiu, Galați, Gorj, Maramureș, Satu Mare, Sibiu, Hunedoara, Buzău, Tulcea, Argeș, Neamț, Arad, Brașov, Suceava, Alba, Bistrița și Dâmbovița și-au adus aportul la buna organizare a evenimentului, ajuns la cea de a VII-a ediție.
Participanții au avut parte de un moment artistic, la deschiderea evenimentului, copiii oferind un adevărat festin artistic, prin dans, cântec și poezie.
“Felicit educatoarele de la această grădiniță pentru implicare. S-a observat munca depusă, rezultatele fiind dintre cele mai bune. E o dovadă că școala vasluiană este la înălțime și avem cu ce ne lăuda”, a spus primarul Vasile Pavăl.
Simpozionul face parte dintr-un proiect mai amplu, intitulat “Simfonia florilor”, care a mai cuprins un concurs de pictură, cele mai frumoase lucrări ale copiilor făcând obiectul unei expoziții.
”Activitățile principale ale proiectului sunt concursul național pentru copii ”Simfonia Florilor”, care are ca scop dezvoltarea abilităţilor de creaţie artistico-plastică a copiilor din grădiniţe, învăţământul primar şi special, și Sesiunea de referate și exemple de bune practici ”Fantezie și culoare” pentru cadrele didactice, cu scopul de a valorifica experienţa pozitivă în modalități de integrare a activităților artistico-plastice cu celelalte activități didactice, cu participare directă a cadrelor didactice din județ și din județele partenere”, a declarat Ana Todeilă, directoarea Grădiniței nr.15 Vaslui.
Alături de participanți s-a aflat și inspectorul general școlar adjunct, Cristiana Botan, precum și inspectorii școlari Zoe Popescu și Mihaela Bahman.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *