marți , 19 februarie 2019, 09:28
Home / Local / Actualitate / Comuna Bălteni, în sărbătoare!

Comuna Bălteni, în sărbătoare!


La Bălteni s-a desfăşurat cea de-a X-a ediţie a zilei satului, intitulată sugestiv “Ziua comunei Bălteni”.
Oamenii din satele componente şi fii satului au fost invitaţi la o suită de activităţi organizate de Primăria Bălteni, în frunte cu primarul Relu Braşoveanu, care a făcut şi o scurtă trecere în revistă a proiectele ce vor fi realizate. Localnicii s-au bucurat din plin de toate manifestările oferite şi, mai ales, de surprizele pregătite de edil, dar şi de recitalul lui Ion Paladi, invitatul special al zilei.
Acesta a pregătit şi diplome pentru familiile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, evidenţiindu-le ca modele de fidelitate pentru cei mai tineri.
Ziiua Satului Bălteni a cuprins un spectacol susţinut de o serie de artiști locali sau invitați. Atracţia serii a fost capul de afiş al spectacolului, solistul basarabean Ion Paladi. Nu au lipsit pe parcursul zilei nici surprizele oferite de organizatori, o tombolă cu premii, fiind una dintre acestea.
“Am oferit oamenilor câteva momente de bucurie păstrând tradiţia şi organizând an de an ziua comunei, o sărbătoare pe care o oferim cu drag pentru ca cei de aici să mai uite puţin din grijile cotidiene. Ne dorim însă ca acesta să fie şi un moment de bilanţ a ceea ce noi facem în această comună, a investiţiilor pe care le-am făcut, dar şi a celor pe care nu am reuşit să le finalizăm, un prilej de a ne întâlni cu cetăţenii din comună, pentru a le mulţumi pentru susținere. Am vrut să petrecem şi să ne bucurăm împreună, aşa cum facem de fiecare dată de sărbători”, ne-a mai spus primarul Relu Braşoveanu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *