vineri , 22 iunie 2018, 09:10
Home / Sport / Liceenii de la Sportiv ”Aleg viața!”

Liceenii de la Sportiv ”Aleg viața!”


Elevii și profesorii de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au aflat o serie de povești, ce au marcat viața unor semeni. Conducerea liceului, alături de profesoara Ramona Popa, a ținut să participe la Săptămâna prevenirii criminalității, campanie inițiată de Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui.
Cu sprijinul Serviciului Poliției Rutiere, LPS a reușit să aducă în fața elevilor autori ai unor accidente rutiere grave, care au ținut să ofere o serie de sfaturi acestora, pentru ca asemenea evenimente să nu se mai producă pe drumurile din județ și nu numai.
Printre cei invitați s-a regăsit o persoană trecută de a doua tinerețe, condamnată la închisoare cu executare, după ce a fost prinsă a doua oară conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
Un alt tânăr încarcerat, după ce a ”omorât” două persoane într-un accident rutier, a povestit despre ce înseamnă detenția și cât de mult a fost marcat de nefericitul eveniment. Pentru o secundă de inconștiență, acesta a călcat prea tare pedala de accelerație, iar consecințele i-au fost nefaste, ajungând după gratii.
La activitate a participat și o victimă a accidentelor rutiere, care a ajuns într-un scaun cu rotile pentru tot restul vieții, din cauza unui inconștient aflat la volan.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

O nouă ediție a Cupei Vasluiului la automodele

Palatul Copiilor Vaslui organizează în perioada 22-24 iunie cea de-a 24-a ediţie a concursului naţional …

Locul 3 la Ovidiu

Comstar Vaslui a ratat șansa să acceadă în finala Campionatului Național de fotbal U13. Formația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *