duminică , 21 octombrie 2018, 20:55
Home / Sport / Liceenii de la Sportiv ”Aleg viața!”

Liceenii de la Sportiv ”Aleg viața!”


Elevii și profesorii de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au aflat o serie de povești, ce au marcat viața unor semeni. Conducerea liceului, alături de profesoara Ramona Popa, a ținut să participe la Săptămâna prevenirii criminalității, campanie inițiată de Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui.
Cu sprijinul Serviciului Poliției Rutiere, LPS a reușit să aducă în fața elevilor autori ai unor accidente rutiere grave, care au ținut să ofere o serie de sfaturi acestora, pentru ca asemenea evenimente să nu se mai producă pe drumurile din județ și nu numai.
Printre cei invitați s-a regăsit o persoană trecută de a doua tinerețe, condamnată la închisoare cu executare, după ce a fost prinsă a doua oară conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
Un alt tânăr încarcerat, după ce a ”omorât” două persoane într-un accident rutier, a povestit despre ce înseamnă detenția și cât de mult a fost marcat de nefericitul eveniment. Pentru o secundă de inconștiență, acesta a călcat prea tare pedala de accelerație, iar consecințele i-au fost nefaste, ajungând după gratii.
La activitate a participat și o victimă a accidentelor rutiere, care a ajuns într-un scaun cu rotile pentru tot restul vieții, din cauza unui inconștient aflat la volan.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

LPS Vaslui, lideră la Under 17

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui este neînvinsă în Campionatul Național de fotbal Under 17, …

CSM Vaslui s-a calificat fără emoții în optimile Cupei României, după ce a învins CSM Alexandria, scor 37-27 (21-11).

Victoria a fost rezolvată încă din prima repriză, când vasluienii nu le-au dat nicio șansă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *