marți , 19 februarie 2019, 10:48
Home / Sport / Liceenii de la Sportiv ”Aleg viața!”

Liceenii de la Sportiv ”Aleg viața!”


Elevii și profesorii de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au aflat o serie de povești, ce au marcat viața unor semeni. Conducerea liceului, alături de profesoara Ramona Popa, a ținut să participe la Săptămâna prevenirii criminalității, campanie inițiată de Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui.
Cu sprijinul Serviciului Poliției Rutiere, LPS a reușit să aducă în fața elevilor autori ai unor accidente rutiere grave, care au ținut să ofere o serie de sfaturi acestora, pentru ca asemenea evenimente să nu se mai producă pe drumurile din județ și nu numai.
Printre cei invitați s-a regăsit o persoană trecută de a doua tinerețe, condamnată la închisoare cu executare, după ce a fost prinsă a doua oară conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.
Un alt tânăr încarcerat, după ce a ”omorât” două persoane într-un accident rutier, a povestit despre ce înseamnă detenția și cât de mult a fost marcat de nefericitul eveniment. Pentru o secundă de inconștiență, acesta a călcat prea tare pedala de accelerație, iar consecințele i-au fost nefaste, ajungând după gratii.
La activitate a participat și o victimă a accidentelor rutiere, care a ajuns într-un scaun cu rotile pentru tot restul vieții, din cauza unui inconștient aflat la volan.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, regina handbalului feminin

Școala ”Mihail Sadoveaanu” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal fete și …

CSM Vaslui, victorioasă la Suceava

CSM Vaslui s-a impus fără probleme la Suceava, câștigând la o diferență de 12 goluri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *