luni , 19 noiembrie 2018, 21:59
Home / Sport / Bronz la May Cup Moldova

Bronz la May Cup Moldova


May Cup Moldova 2018 a continuat cu turneele la grupele 2006 și 2007. Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a avut reprezentare la ambele grupe.
Cea mai bună performanță a fost înregistrată la 2007, unde formația vasluiană a obținut medaliile de bronz, după ce a câștigat finala mică, scor 1-0, cu AS TORO Chișinău.
Până în finala mică, LPS vaslui a trecut de Sparta Chișinău, scor 3-0, a remizat cu Cernomoreț Odessa, scor 1-1, și a pierdut cu Sheriff Tiraspol, scor 0-2.
În semifinale, vasluienii au pierdut la lovituri de departajare, scor 1-3, în fața Zimbrului Chișinău, după ce la finalul timpului regulamentar tabela arăta scorul de 0-0.
La 2006, liceul vasluian a pierdut finala mică, scor 0-3, cu Juniorul București, terminând competiția pe locul 4. În faza grupelor, Vasluiul a învins Zimbru Chișinău, scor 1-0, Real Succes, scor 5-1, și Buiucani, scor 1-0.
Din păcat, în semifinale, LPS a pierdut disputa cu Athletic Odessa, la penalty-uri, scor 1-3, după ce în teren s-a terminat la egalitate, scor 0-0.
”Suntem foarte mulțumiți de evoluția celor două grupe la această competiție, unde copiii noștri au întâlnit echipe destul de puternice, cum ar fi Sheriff, Cernomoreț Odessa, Zimbru, Dacia Chișinău, Juniorul București, FC Botoșani. Felicitări copiilor și mult succes pe viitor”, a declarat Ionuț Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.
May Cup Moldova este una dintre cele mai importante competiții internaționale din Estul Europei, adunând formații din Moldova, Ucraina și România.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul s-a calificat cu emoții în sferturile Cupei

Sporting Juniorul Vaslui s-a calificat cu emoții în sferturile de finală ale Cupei României Under …

Bârlădeanul Andrei Ciobanu a revenit cu gol la naționala U21

Bârlădeanul Andrei Ciobanu a fost eroul amicalului dintre România U21 și Belgia U21, încheiat la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *