duminică , 16 decembrie 2018, 18:17
Home / Local / Actualitate / Săptămâna Voluntariatului, la Bibliotecă

Săptămâna Voluntariatului, la Bibliotecă


În perioada 15-18 mai, Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui va găzdui o serie de evenimente menite să marcheze Săptămâna Națională a Voluntariatului.
Sărbătoarea voluntarilor din Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a debutat ieri, cu ”Teatru Forum: Prevenirea violenței în școală”.
Astăzi va avea loc manifestarea ”Biblioteca vie”, proiect care s-a bucurat de succes anii trecuți și are rolul de a schimba percepția oamenilor asupra unor stereotipuri și prejudecăți.
Tot astăzi, la Centrul de zi ”Bucuria”, voluntarii se vor afla în lumea poveștilor, evenimentul fiind programat de la ora 15.
Joi, 17 mai, se va vorbi despre Povestea Iei, pentru ca vineri, 18 mai, să aibă loc Campania ”Citești și dăruiești”, nu înainte de o întâlnire între voluntari și seniori, programată la Centrul de Zi ”Buna Vestire”.
Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment național anual menit să mobilizeze cât mai multe organizații si voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident rutier

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident petrecut în această dimineață în …

Corala Fantasia susține mai multe concerte în județul Neamț

Corala Fantasia va susține în acest weekend mai multe concerte de colinde în județul Neamț. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *