miercuri , 26 septembrie 2018, 07:32
Home / Local / Actualitate / Săptămâna Voluntariatului, la Bibliotecă

Săptămâna Voluntariatului, la Bibliotecă


În perioada 15-18 mai, Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui va găzdui o serie de evenimente menite să marcheze Săptămâna Națională a Voluntariatului.
Sărbătoarea voluntarilor din Biblioteca Județeană ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui a debutat ieri, cu ”Teatru Forum: Prevenirea violenței în școală”.
Astăzi va avea loc manifestarea ”Biblioteca vie”, proiect care s-a bucurat de succes anii trecuți și are rolul de a schimba percepția oamenilor asupra unor stereotipuri și prejudecăți.
Tot astăzi, la Centrul de zi ”Bucuria”, voluntarii se vor afla în lumea poveștilor, evenimentul fiind programat de la ora 15.
Joi, 17 mai, se va vorbi despre Povestea Iei, pentru ca vineri, 18 mai, să aibă loc Campania ”Citești și dăruiești”, nu înainte de o întâlnire între voluntari și seniori, programată la Centrul de Zi ”Buna Vestire”.
Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment național anual menit să mobilizeze cât mai multe organizații si voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Autoturism căutat de autoritățile din Franța, depistat la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Caz tulburător în Miclești Nouă copii neglijați, scoși din familie

Nouă copii cu vârste cuprinse între 4 luni şi 16 ani, din comuna Micleşti, au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *