vineri , 16 noiembrie 2018, 21:45
Home / Local / Actualitate / Țigări de contrabandă, ascunse în valize

Țigări de contrabandă, ascunse în valize


Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit 15.000 ţigarete de provenienţă R. Moldova, pe care o tânără, cetățean român, încerca să le introducă în ţară, ascunse în două genți aflate în portbagajul autoturismului, pe care îl conducea.
La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul român Ina S., în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Range Rover, înmatriculat în R. Moldova.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, echipa comună de control a descoperit ascunse, în două genți aflate în portbagajul autoturismului, 15.000 ţigarete (750 pachete), de diferite mărci, de proveniență R. Moldova.
Conform prevederilor legale, polițiștii de frontieră au luat măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 3.450 lei, sancţionarea contravenţională a tinerei cu amendă în valoare de 10.000 lei, precum și indisponibilizarea autoturismului până la plata amenzii.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Întâlnire eşuată: Aleşii PNL au boicotat din nou o şedinţă a Consiliului Judeţean

Consilierii liberali au boicotat pentru a doua oară ședința extraordinară a Consiliului Județean. Din cei …

ISJ Vaslui va marca 50 de ani de la înființare

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Vaslui va marca sâmbătă, 17 noiembrie, 50 de ani de activitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *