joi , 18 aprilie 2019, 22:31
Home / Sport / Baraj de formă?

Baraj de formă?


HC Vaslui se pregătește deja de barajul de menținere în Liga Zimbrilor, unde va întâlni două reprezentante ale diviziei A de handbal masculin.
Federația Română de Handbal a programat turneul la Călărași, în perioada 30 mai-3 iunie, iar tragerea la sorți a celor două grupe este programată pe 21 mai.
Deocamdată se știe cum au fost repartizate cele patru reprezentante din divizia A. Într-o grupă se vor afla locul 2 din seria A, cu locul 3 din seria B, iar în cealaltă locul 2 din seria B, cu locul 3 din seria A.
Din seria A, mai mult ca sigur vor veni HC Buzău, ocupanta locului secund, și ACS Atletico Alexandria, echipă clasată pe locul 3.
Din seria B, drept de participare au CSU Târgu Jiu (locul 2) și U Cluj (locul 4), însă până pe 21 mai sunt șanse ca unele echipe să fie înlocuite de FRH, ținând cont că niciuna dintre echipele din divizia A nu are gânduri de promovare.
Probleme sunt și în privința echipelor care și-au câștigat dreptul de promovare directă. CSM Oradea, lidera seriei B, nu are buget de Ligă și încă se mai gândește dacă va veni în elită. La fel se întâmplă și în cazul Științei Municipal Bacău. Conducerea clubului așteaptă rectificarea din luna iulie, pentru a vedea dacă are bani de Ligă. Până atunci, echipa riscă să rămână fără jucători. O parte din ei au semnat cu formații din prima ligă, iar alții sunt pe cale să facă același lucru.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Programul: CSM Vaslui la turneul semifinal

FRH a anunțat programul turneul semifinal al Diviziei A la handbal masculin, ce are loc …

Școala Gimnazială Deleni a organizat Cupa Primăverii la minifotbal

Școala Gimnazială nr.1 Deleni a organizat Cupa Primăverii la minifotbal, competiție cuprinsă în calendarul activităților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *