vineri , 19 octombrie 2018, 03:16
Home / Local / Actualitate / ”Ritmuri pe portativ”

”Ritmuri pe portativ”


Parcul Copou a găzduit cea de-a XI-a ediție a Festivalului-Concurs ”Ritmuri pe portativ”, eveniment organizat de Asociația culturală “Europart 2008” Vaslui, în parteneriat cu Primăria Vaslui și Palatul Copiilor Vaslui.
Au fost prezenți la start peste 90 de concurenți din județele, Bacău, Galați, Vrancea și Vaslui. Acest concurs și-a propus încurajarea tuturor copiilor participanți, aceștia primind diplome și medalii.
Juriul a fost format din prof. Mirela Nistoroscchi, președinte Asociația “Europart 2008” și director al Palatului Copiilor Vaslui, Ana Maria Dominte, reprezentanta a Primăriei Vaslui, Marcel Iorga – compozitor, Dragoș Gheorghiu – președinte Școala de canto “Soul music Art” Bârlad și prof. Cristin Ciubotariu – inspector Arte, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.
“Sunt mulțumit de cum s-a desfășurat concursul și vreau să-i felicit pe toți cei care au vrut să participe la acest festival și nu în ultimul rând să mulțumesc autorităților locale pentru implicare în susținerea acestui eveniment”, a declarat Alin Bulboacă, organizatorul festivalului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Dosar penal pentru braconaj piscicol

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni au depistat doi bărbaţi în …

Vasluiul va găzdui un Târg de antichități

La Silver Mall va fi organizată prima ediție a Târgului de antichităţi. Sâmbătă și duminică, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *