marți , 16 octombrie 2018, 09:24
Home / Local / Actualitate / Demonstrații de drift la Vaslui

Demonstrații de drift la Vaslui


Vasluianul Petru Volocaru, sprijinit de Primăria Vaslui și Serviciul Poliției Rutiere, a reușit să organizeze un eveniment auto inedit în parcarea fostului Interex. Este vorba despre Radman Auto Moto By Lsm Drift Team, un concept ce unește toți pasionații sportului cu motor. Evenimentul a avut la bază demonstrații de drift, probe de îndemânare auto/moto, o expoziție cu mașini.
Nu a lipsit parada mașinilor de competiție, acțiune ce a deschis evenimentul Radman Auto Moto By Lsm Drift Team.
Spectacolul de drift a fost făcut de cinci piloți experimentați, unul dintre ei campion național și un altul campion european. Drifturile au fost făcute cu cinci mașini special create, care au sub capotă 2500 de cai putere.
La probele de îndemânare auto/moto au participat zeci de persoane dornice să-și arate îndemânarea la volan.
Evenimentul a avut drept scop creșterea notorietății orașului Vaslui, promovarea acestuia, dar și a sponsorilor locali implicați.
“Noi am garantat un show de calitate și sper că a fost ceva inedit pentru vasluieni. Am adus campioni la drift, care au ars multe anvelope. Ne dorim ca Radman Auto Moto să devină un eveniment de referință pentru Vasluii”, a declarat Petru Volocaru, tânărul care a avut inițiativa de a organiza un astfel de eveniment în Vaslui.
Acesta este absolvent al Facultății de Mecanică din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” și a participat în calitate de pilot la mai multe evenimente de drift. Unul dintre acestea este “Expo&Burn” 2016, desfășurat la Iași.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

A fost activat Planul roşu de intervenţie: accident rutier cu 7 victime pe DE-581

Şapte persoane au fost grav rănite, doua dintre ele fiind încarcerate, în urma unui grav …

Accident cu 6 victime la Iveşti; a fost activat Planul roşu de intervenţie

Șase persoane au fost rănite, duminică seara, într-un accident de circulaţie petrecut pe raza localităţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *