marți , 19 iunie 2018, 02:40
Home / Local / Actualitate / Demonstrații de drift la Vaslui

Demonstrații de drift la Vaslui


Vasluianul Petru Volocaru, sprijinit de Primăria Vaslui și Serviciul Poliției Rutiere, a reușit să organizeze un eveniment auto inedit în parcarea fostului Interex. Este vorba despre Radman Auto Moto By Lsm Drift Team, un concept ce unește toți pasionații sportului cu motor. Evenimentul a avut la bază demonstrații de drift, probe de îndemânare auto/moto, o expoziție cu mașini.
Nu a lipsit parada mașinilor de competiție, acțiune ce a deschis evenimentul Radman Auto Moto By Lsm Drift Team.
Spectacolul de drift a fost făcut de cinci piloți experimentați, unul dintre ei campion național și un altul campion european. Drifturile au fost făcute cu cinci mașini special create, care au sub capotă 2500 de cai putere.
La probele de îndemânare auto/moto au participat zeci de persoane dornice să-și arate îndemânarea la volan.
Evenimentul a avut drept scop creșterea notorietății orașului Vaslui, promovarea acestuia, dar și a sponsorilor locali implicați.
“Noi am garantat un show de calitate și sper că a fost ceva inedit pentru vasluieni. Am adus campioni la drift, care au ars multe anvelope. Ne dorim ca Radman Auto Moto să devină un eveniment de referință pentru Vasluii”, a declarat Petru Volocaru, tânărul care a avut inițiativa de a organiza un astfel de eveniment în Vaslui.
Acesta este absolvent al Facultății de Mecanică din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” și a participat în calitate de pilot la mai multe evenimente de drift. Unul dintre acestea este “Expo&Burn” 2016, desfășurat la Iași.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bârlădean, cercetat pentru contrabandă cu țigări

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Bârlad a intrat în atenția …

COMPETIŢIA NAŢIONALĂ DE DESCARCERARE ŞI DE ACORDARE A PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT, FAZA ZONALĂ, VASLUI 2018

În perioada 12 – 14 iunie 2018, în parcarea Proxima Shopping Center Vaslui, Inspectoratul pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *