marți , 19 iunie 2018, 02:41
Home / Local / Actualitate / Concert de excepție al corului Armonia

Concert de excepție al corului Armonia


Aflați pentru prima oară în municipiul Vaslui, reprezentanții coralei Armonia au stârnit ropote de aplauze din partea publicului cucerit de vocile calde și de trăirea cu care cei din grupul muzical au interpretat melodiile.
În repertoriul lor s-au regăsit creații din folclor, cântece patriotice, dar și muzică religioasă. Interpretarea excepțională, rezonanța vocilor și trăirea interioară le-a transmis spectatorilor emoție și bucurie, fiind răsplătiți cu aplauze.
Corul bărbătesc din Constanța este format din aproximativ 30 de membri, majoritatea diaconi, preoți, absolvenți sau studenți la Teologie. Din corală fac parte și câțiva mireni, care obișnuiau să cânte în corurile bisericești, iar vocile lor speciale i-au adus în Corala Armonia.
Talentul Coralei Armonia a atras și recunoașterea internațională. Dovadă sunt chiar medaliile de aur obținute la cel mai important concurs mondial destinat corurilor din Statele Unite ale Americii, dar și premiile cucerite la competiții muzicale similare din țară și străinătate.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bârlădean, cercetat pentru contrabandă cu țigări

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Bârlad a intrat în atenția …

COMPETIŢIA NAŢIONALĂ DE DESCARCERARE ŞI DE ACORDARE A PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT, FAZA ZONALĂ, VASLUI 2018

În perioada 12 – 14 iunie 2018, în parcarea Proxima Shopping Center Vaslui, Inspectoratul pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *