marți , 19 februarie 2019, 05:29
Home / Local / Actualitate / LPS caută noi sportivi de performanță!

LPS caută noi sportivi de performanță!


Liceul cu Program Sportiv Vaslui îi aşteaptă pe viitorii absolvenţi de gimnaziu să se înscrie la una din cele trei clase de a noua, propuse pentru viitorul an şcolar.
În perioada 14-15 mai, elevii de clasa a opta sunt aşteptaţi să-şi depună dosarele de înscriere la secretariatul Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, urmând ca în perioada 16-18 mai să susţină probele de aptitudini sportive, iar rezultatele vor fi afişate pe 25 mai.
Pentru anul şcolar 2018-2019, LPS are în plan o clasă de atletism, cu 28 de locuri, una de handbal, cu 28 de locuri, și una de fotbal, cu 28 de locuri.
“Oferta a fost trimisă tuturor directorilor de şcoli din judeţ, iar colegii profesori, atât de cultură generală, dar şi profesorii antrenori s-au deplasat prin şcoli cu oferta educaţională. Sperăm ca domnii directori să ne sprijine în vederea informării cât mai corecte a elevilor care doresc să se înscrie la Liceul cu Program Sportiv. În ziua în care se depun dosarele elevii vor fi informaţi cu exactitate despre modalitatea în care se desfăşoară probele sportive şi planificarea acestora pe secţii”, a declarat Ionuţ Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.
Conducerea liceului mai susţine că elevii care vor fi admişi pot obţine un atesta profesional pentru posturile de instructor sportiv, administrator baze sportive şi organizator de competiţii.
”Doi dintre candidații înscriși la fotbal vor participa gratuit, în urma evaluării sportive, la Turneul Internațional Ibercup Estoril-Portugalia, din perioada 1-8 iulie 2018, alături de grupa 2003”, a completat Ramona Pavel, directorul LPS Vaslui.
Eliberarea fișelor de către școala de proveniență pentru înscrierea la probele sportive va avea loc în zilele de 10 și 11 mai.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prinsă la volan fără permis de conducere

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la …

Sute de vizitatori la Târgul Apicol de la Vaslui

Timp de două zile, în municipiul Vaslui a avut loc Târgul Apicol Vaslui 2019 la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *