marți , 16 octombrie 2018, 09:30
Home / Local / Actualitate / Berezeni, capitala dansului

Berezeni, capitala dansului


Cea de-a 15-a ediție a Festivalului-Concurs ”Cine știe dans, câștigă!”, organizat de Grădinița Berezeni și Școala Gimnazială ”Anastasie Fătu”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui, Casa Corpului Didactic Vaslui, Palatul Copiilor Vaslui, Grădinița cu P.P. Nr.1 Huși, Colegiul Economic ”Anghel Rugină” Vaslui și Asociația Județeană Sportul Pentru Toți Vaslui, s-a bucurat de o largă participare.
Peste 200 de copii din Berezeni, Vaslui, Hoceni și Hurdugi au trăit emoția mișcării și s-au întrecut în coregrafii complexe, spectaculoase și emoționante.
Fie că vorbim de dans popular, dans popular stilizat sau etno, fantezie coregrafică, vals, dans modern, dans tematic sau dans de caracter, spectacolul a fost unul desăvârșit și formațiile s-au prezentat la un înalt nivel artistic.
Coordonatorii festivalului au fost prof. Zoica Popescu, inspector pentru Educație Timpurie, și educatoarea Ioana Nedelcu, de la Grădinița cu P.N. Nr.2 Berezeni.
”A fost o zi absolut minunată, copiii au făcut un spectacol de neuitat și Berezeni a fost pentru o zi „capitala” dansului. M-am bucurat să văd că după un efort deosebit rezultatele au fost unele pe măsură. Felicit din suflet formațiile, le mulțumesc colegilor pentru participare și pentru că s-au întrecut pe sine în pregătirea copiilor și le mulțumesc de asemenea părinților pentru implicare deosebită”, a declarat directorul festivalului, Ioana Nedelcu.
Prof. Elena Anușca Doglan, președintele Asociației Județene Sportul pentru Toți Vaslui, membru în comisia de organizare a Festivalului, cea care a reprezentat Palatul Copiilor Vaslui-Cercul de dans modern și contemporan cu două numere coregrafice în concurs, a declarat că ”este o realizare deosebită pentru comuna Berezeni. Se demonstrează ȋncă o dată că aici sunt oameni harnici, care fac eforturi oricȃt de mari ca să-și educe frumos copiii. Felicitări educatoarei Ioana Nedelcu și tuturor celor care s-au implicat în buna organizare a acestui eveniment”.
Sponsorii concursului au fost Agroind Berezeni, preot Nelu Nistor și Ioana Nedelcu.
Din juriu au făcut parte prof.Liliana Pascal, președinte, Tatiana Corciovei, primarul Toader Dima, Dorina Ungureanu, Veronica Filip, Andreea Bogatu și Ioana Nedelcu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

A fost activat Planul roşu de intervenţie: accident rutier cu 7 victime pe DE-581

Şapte persoane au fost grav rănite, doua dintre ele fiind încarcerate, în urma unui grav …

Accident cu 6 victime la Iveşti; a fost activat Planul roşu de intervenţie

Șase persoane au fost rănite, duminică seara, într-un accident de circulaţie petrecut pe raza localităţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *