miercuri , 23 ianuarie 2019, 07:15
Home / Sport / Noi performanțe pentru Budokan

Noi performanțe pentru Budokan


CS Budokan Vaslui a participat la Cupa Sakura cu 20 de sportivi, participarea fiind considerată un ultim test înainte de prezența la Campionatul Național de Kaisendo, din 12 mai, la Bucuresti. Vasluienii s-au întors acasă cu 69 de medalii.
La proba de Random Attacks, sportivii au demonstrat un nivel tehnic ridicat, semn că timpul investit în aceștia vor aduce viitori campioni: Locul I-Asofiei Alexandru, Diaconu Sophia-Adela, Focșa Alexandru, Gorcea Mihai, Grămadă Vlăduț-Robert, Grosu Mihail-Paraschiv, Moroșanu Alexandru-Iulian, Procovanu Ștefania, Stoleru Andreea și Tăbăcaru Darius-Andrei; Locul II – Duluman Elena, Jitaru Teodor-Ștefan, Marin Andrada-Ștefania, Mărcuș Andrei-Cristian, Obreja Andrei-Cosmin, Postu Agnes-Adriana, Sîmpetru Vlad-Cristianș și Tăbăcaru Antonia-Ștefania, Locul III – Dărăscu Amalia-Dumitrana, Pană Dragoș-Marian, Pavel Rareș-Ștefan, Rusu Teofil, Trofin Dionisie și Trofin Antonie.
În cadrul acestei competiții și-au făcut debutul ca arbitrii Grosu Mihail-Paraschiv și Moroșanu Alexandru-Iulian.
”Mulțumesc părinților pentru că sunt alături de acești copii minunați, felicitări sportivilor pentru rezultatele obținute și nu în ultimul rând mulțumim Consiliului Local Vaslui, Primăriei Municipiului Vaslui, care și în acest an cofinanțează activitățile clubului. Cu prilejul acestei competiții am format și lotul de sportivi cu care clubul nostru va fi prezent la Campionatul Național de Kaisendo”, a declarat Maricel Tăbăcaru, președintele Budokan Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Egal în primul amical al iernii

CSM Vaslui a remizat în primul amical al iernii, cu CSM Bacău, scor 37-37. S-au …

CSM Bacău, parteneră de pregătire pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui va susține cinci partide de verificare, toate cu reprezentanta Ligii Naționale, CSM Bacău. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *