joi , 16 august 2018, 04:27
Home / Local / Actualitate / Oaspeți basarabeni, la Școala ”Elena Cuza” Vaslui

Oaspeți basarabeni, la Școala ”Elena Cuza” Vaslui


Școala ”Elena Cuza” Vaslui a organizat unul din cercurile directorilor din zona Vaslui-Negrești, coordonat de prof.Constantin Turcu, inspector de management al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ).
La activitate a participat și o delegație din R.Moldova, formată din directori de școli din raioanele Anenii Noi și Cahul, alături de inspectorul general școlar, Gabriela Plăcintă.
Aceștia au semnat parteneriate de colaborare cu 11 instituții de învățământ din județul Vaslui.
Gazdele, coordonate de profesoara Diana-Gabriela Șfaițer, au reușit să impresioneze atmosfera, cu un moment artistic de înaltă calitate.
Vocile de îngeri ale fetelor de la Fantasia, interpretarea suavă a piesele despre Basarabia ale solistelor de la Ansamblul ”Floarea Dorului” și momentul poetic pus în operă de eleva Petra Rusu, au smuls lacrimi de fericire de pe chipurile invitaților.
Pe lângă momentul artistic, directorul gimnaziului, Diana Șfaițer, a făcut o scurtă prezentare a unității școlare, ajunsă la semicentenar, urmată de un schimb de experiență, invitații asistând la ore.
În final, profesorul Tiberiu Dogaru a prezentat un material despre evoluția învățământului preuniversitar din România ultimului secol.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *