luni , 17 iunie 2019, 02:37
Home / Sport / ”Taekwon-do e un mod de viață!”

”Taekwon-do e un mod de viață!”


Adelina Alicia Mihai este noua stea a taekwon-do-ului european. Vasluianca a fost declarată cea mai bună senioară din Europa, cu două titluri europene la luptă individual și tehnici speciale cu echipa, plus alte două medalii de argint la tehnici speciale și spargeri forță, individual.
Adelina Mihai mai are trei medalii de bronz cu echipa de spargeri forță, tull individual și tehnici speciale individual.

-Ce înseamnă titlul de cea mai bună senioară din Europa?
-Având în vedere că e prima mea participare la un campionat european ca senioară, cu sinceritate vă spun că obiectivul meu nu a fost acesta, am știut de la început că va fi foarte greu, nivelul crescând considerabil, acest titlu venind ca un bonus, ce mi-a arătat mie însămi că muncind poți ajunge acolo unde îți dorești.

-Cât de greu a fost la Maribor?
-Din perspectiva mea, ca fostă junioara mi s-a părut extrem de greu, dar din fericire am reușit să mă ridic la nivelul senioarelor cu foarte multă experiență în spate.

-Ce înseamnă taekwon-do pentru tine?
-Pentru mine taekwon-do a devenit un mod de viață, fără de care nu aș putea să trăiesc.

-Dacă ar fi să o iei de la capăt, ce sport ai alege?
-Dacă ar fi să o iau de la capăt, probabil nu m-aș vedea făcând alt sport, mi se pare că taekwon-do-ul se potrivește perfect tipului meu de caracter.

-Cum te privesc prietenii? Te consideri o războinică?
-La școală și în viața de zi cu zi sunt o fată normală, nu cred că prietenii mă privesc ca o războinică. Probabil și ei sunt mândri de mine pentru rezultatele pe care le-am obținut și pentru munca depusă.

-Ce ți-ai propus să faci pe viitor?
-În viitorul apropiat vreau să mă concentrez foarte mult pe școală, pentru că sunt în clasa a 12-a și urmează un examen extrem de important pentru mine, apoi continuând și cu sportul în orașul în care o să merg la facultate.

-Care sunt obiectivele tale la senioare?
-Obiectivul meu principal este de a-mi apăra titlul de campioană europeană la luptă, acela fiind cel mai important pentru mine, pentru că din punctul meu de vedere este ușor să ajungi în vârf, mai greu este să rămâi acolo.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

LPS Vaslui a câștigat trofeul la Riccione Football Cup 2019

Grupa 2003 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui obține un nou trofeu important. …

Cătălin Nicolau, antrenorul momentului în liga 4 Vaslui!

Cătălin Nicolau este antrenorul momentului în liga a patra, după ce a reușit să câștige …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *