miercuri , 23 ianuarie 2019, 00:34
Home / Local / Actualitate / Au început lucrările de modernizare a infrastructurii de la Albița

Au început lucrările de modernizare a infrastructurii de la Albița


Prefectul Eduard-Andrei POPICA și subprefectul Mircea GOLOGAN, alături de președintele CJ, Dumitru BUZATU, au fost prezenți la momentul deschiderii șantierului de reabilitare a infrastructurii din Vama Albița.
Lucrările de reabilitare vor fi efectuate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, în baza unui protocol încheiat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi, în administrarea căreia se află suprafaţa de drum supusă reabilitării.
”Este o veste bună pentru noi, că s-a găsit soluţia pentru reabilitarea acestei porţiuni de drum, aflată într-o stare avansată de degradare. Cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași au trecut la treabă, fiind aduse primele utilaje şi echipe de specialişti, care au început lucrările pregătitoare, urmând ca de joi să se toarne primul covor asfaltic. Aduc mulțumiri domnului președinte Dumitru Buzatu și domnului ministru Eugen Teodorovici, pentru promptitudine în rezolvarea situației de la Albița”, a declarat prefectul Eduard-Andrei POPICA.
Protocolul a fost semnat pe data de 16 aprilie şi este valabil până la 31 decembrie 2018, perioadă până la care CNAIR se angajează să întreprindă toate demersurile privind reabilitarea părţii carosabile aferente punctului vamal.
Costul lucrărilor a fost estimat la aproximativ 4 milioane lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *