luni , 10 decembrie 2018, 02:09
Home / Local / Actualitate / Marți se deschide Târgul Ofertelor Educaționale

Marți se deschide Târgul Ofertelor Educaționale


Târgul ofertelor educaţionale, eveniment de tradiţie pentru învăţământul preuniversitar vasluian, reuneşte colegii şi licee teoretice, vocaţionale şi tehnologice care prezintă ofertele educaţionale pentru absolvenţii claselor a VIII-a.
Ediţia din acest an va avea loc marți și miercuri, 17-18 aprilie, la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Vaslui.
Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc pe 18 aprilie, la ora 10, fiind invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale, părinţi, elevi, reprezentanţi ai asociaţiilor şi organizaţiilor neguvernamentale din judeţul Vaslui.
În același timp se vor deschide porțile Târgului ofertelor educaționale la Bârlad (Colegiul Naţional „Gheorghe Roşca Codreanu”) și la Huși (Colegiul Naţional „Cuza Vodă”) unde vor fi așteptați elevii, familiile acestora, profesorii din zona Bârlad, respectiv Huși.
Vizitarea standurilor la care vor fi prezentate ofertele educaţionale ale colegiilor şi liceelor din judeţul Vaslui pentru absolvenţii claselor a VIII-a se va realiza pe parcursul celor doua zile, între orele 10 şi 15.
”Considerăm că ar fi util și pentru elevii de clasa a VII-a să participe la târg, pentru că se apropie și ei de luarea unei decizii în ceea ce privește traseul lor educațional. Îi așteptăm să viziteze standurile târgului. Elevii școlilor din mediul rural pot veni în oricare din cele două zile, în intervalul de timp dorit”, a spus Daniela Laic, directorul CJRAE Vaslui.
Și în acest an, organizatorii vor derula Campania ”Dai carte, ai parte!”, prin care intenţionează să doteze o bibliotecă dintr-o şcoală din mediul rural cu cărţi pentru copii donate de cei care vor veni să viziteze standurile Târgului Educaţional.
Organizatorul evenimentului este Centrul Judeţan de Resurse şi Asistenţă Educaţională Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Vasluienii au aruncat cu jucării în sacul Moșului

Handbaliştii de la CSM Vaslui i-a provocat pe vasluieni să participe la campania umanitară “Aruncaţi …

Dezbatere pe tema HIV-SIDA la Primăria Vaslu

Asociaţia ”Iris” Vaslui a organizat o dezbatere cu privire la importanţa testării HIV în rândul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *