luni , 21 ianuarie 2019, 05:00
Home / Local / Actualitate / Bursa locurilor de muncă, pe 20 aprilie

Bursa locurilor de muncă, pe 20 aprilie


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Munca Vaslui va organiza vineri, 20 aprilie, Bursa generala a locurilor de muncă.
Persoanele aflate in căutarea unui loc de muncă au şansa de a intra pe piaţa muncii la Bursa generala a Locurilor de Muncă, ce va avea loc in data de 20 aprilie 2018 la sediul Centrului de Resurse Judeţean pentru Asistenţă Educaţională, strada Donici, nr. 2 din Vaslui, la sediul Centrului Militar, strada 1 Decembrie, nr.25 din Bîrlad şi Casa Armatei, strada General Teleman, nr. 6 din Huşi.
Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directa a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurente loiale si transparente, care să permită realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.
BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCĂ reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de munca interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleagă un loc de munca, conform pregătirii lor profesionale, sau in ultima instanţă, să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu si lung.
Agenţii economici care vor participa la BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, in funcţie de cerinţele concrete ale locului de munca pe care îl oferă.
Pentru rezervarea standurilor agenţii economici interesaţi se pot adresa:
– pentru Vaslui : la sediul AJOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, Camera 1- parter sau fax: 0235/317717, email: ajofm@vs.anofm.ro ;
– pentru Bîrlad: la sediul ALOFM Bîrlad din str. B-dul Epureanu, nr. 8, tel: 0235/419280;
– pentru Huşi: la sediul ALOFM Huşi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, tel: 0235/481720

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziele Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui

Liceul ”Ștefan Procopiu” (LSP) Vaslui a marcat 47 de ani de existență, organizând o nouă …

Portret de familie: meniuri sănătoase cu carne de pui

Meniurile cu carne de pui reprezintă alegerea preferată a tuturor, datorită numeroaselor avantaje: carnea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *