sâmbătă , 15 decembrie 2018, 08:51
Home / Sport / HC Vaslui-CSU Suceava 25-21 (10-9) Pe locul doi în play-out

HC Vaslui-CSU Suceava 25-21 (10-9) Pe locul doi în play-out


HC Vaslui învinge CSU Suceava, după o evoluție maginifică, și începe play-out-ul de pe a doua poziție. Duminică, vasluienii vor evolua în fața propriilor suporteri, cu aceeasi CSU Suceava.
Vasluienii au început perfect derby-ul Moldovei, cu Suceava, iar după numai cinci minute de la startul meciului aveau patru goluri avans, scor 5-1. Adversarii s-au apropiat la două goluri, scor 6-4, finalul primei părți fiind echilibrat, oaspeții reușind să se apropie la un singur gol, scor 10-9, cu câteva secunde înainte de pauză.
Și debutul părții a doua este favorabil elevilor lui Bozo Rudic, care în zece minute de distanțează la șase goluri, scor 16-10. Vasluienii s-au menținut la adăpostul a patru-cinci goluri aproape un sfert de oră, însă ultimele șase minute au fost de foc. Cu antrenorul secund, Iulian Andrei, trimis în poartă, Suceava s-a apropiat pe tabelă, finalul fiind trăit periculos de formația vasluiană.
A fost nevoie de o mobilizare roș-alb-albastră în ultimele două minute, pentru ca Vasluiul să obțină o victorie mai mult decât confortabilă, scor 25-21.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Cele mai bune academii de handbal feminin vin la Vaslui

În perioada 15-16 decembrie, Sala Sporturilor din Vaslui găzduiește cel mai important turneu de handbal …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *