marți , 19 februarie 2019, 04:35
Home / Sport / HC Vaslui-CSU Suceava 25-21 (10-9) Pe locul doi în play-out

HC Vaslui-CSU Suceava 25-21 (10-9) Pe locul doi în play-out


HC Vaslui învinge CSU Suceava, după o evoluție maginifică, și începe play-out-ul de pe a doua poziție. Duminică, vasluienii vor evolua în fața propriilor suporteri, cu aceeasi CSU Suceava.
Vasluienii au început perfect derby-ul Moldovei, cu Suceava, iar după numai cinci minute de la startul meciului aveau patru goluri avans, scor 5-1. Adversarii s-au apropiat la două goluri, scor 6-4, finalul primei părți fiind echilibrat, oaspeții reușind să se apropie la un singur gol, scor 10-9, cu câteva secunde înainte de pauză.
Și debutul părții a doua este favorabil elevilor lui Bozo Rudic, care în zece minute de distanțează la șase goluri, scor 16-10. Vasluienii s-au menținut la adăpostul a patru-cinci goluri aproape un sfert de oră, însă ultimele șase minute au fost de foc. Cu antrenorul secund, Iulian Andrei, trimis în poartă, Suceava s-a apropiat pe tabelă, finalul fiind trăit periculos de formația vasluiană.
A fost nevoie de o mobilizare roș-alb-albastră în ultimele două minute, pentru ca Vasluiul să obțină o victorie mai mult decât confortabilă, scor 25-21.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, regina handbalului feminin

Școala ”Mihail Sadoveaanu” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal fete și …

CSM Vaslui, victorioasă la Suceava

CSM Vaslui s-a impus fără probleme la Suceava, câștigând la o diferență de 12 goluri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *