miercuri , 19 septembrie 2018, 19:21
Home / Local / Actualitate / Salbă de medalii la Informatică

Salbă de medalii la Informatică


Vasluienii nu s-au întors cu tolba goală de la faza națională a Olimpiadei de Informatică, la liceu. Din cei 13 elevi calificați, 9 s-au întors cu medalii. Doar doi au obținut, pe lângă medalie, și mențiuni. Este vorba despre Cătălin Ciocan, de la Liceul ”Emil Racoviță” (LER), și Ștefan Zaharia, de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” (LMK), ambii de la clasa a XII-a, care au obținut mențiune și medalie de argint.
Medalie de argint au mai obținut Tudor Păun (clasa a XII-a, LMK), Alin Sava (clasa a IX-a, LER) și Radu Filipescu (clasa a X-a, LMK).
Medalii de bronz au obținut Rareș Ștefan Macovei (clasa a IX-a, LMK), Lucian Isac, David Bejenariu și Tudor Alexandru Brânză, toți în clasa a X-a, de la LMK.
Aseară târziu s-au afișat rezultatele de la barajul pentru formarea lotului național de informatică, însă sunt șanse mic ca vreun elev vasluian să acceadă la olimpiadele internaționale. Lotul Vasluiului este unul nou, fără experiența elevilor participanți în ultimii trei ani la Olimpiada Națională de Informatică.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

După gratii, după ce a furat un telefon

Un tânăr de 16 ani, din orașul Negrești a fost arestat preventiv 30 de zile …

Serviciul Ro-alert va fi testat la nivel de Vaslui

În perioada 17 – 28.09.2018 se va desfăşura, la nivel judeţean şi naţional, testarea funcționării …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *