marți , 19 februarie 2019, 09:33
Home / Local / Actualitate / Salbă de medalii la Informatică

Salbă de medalii la Informatică


Vasluienii nu s-au întors cu tolba goală de la faza națională a Olimpiadei de Informatică, la liceu. Din cei 13 elevi calificați, 9 s-au întors cu medalii. Doar doi au obținut, pe lângă medalie, și mențiuni. Este vorba despre Cătălin Ciocan, de la Liceul ”Emil Racoviță” (LER), și Ștefan Zaharia, de la Liceul ”Mihail Kogălniceanu” (LMK), ambii de la clasa a XII-a, care au obținut mențiune și medalie de argint.
Medalie de argint au mai obținut Tudor Păun (clasa a XII-a, LMK), Alin Sava (clasa a IX-a, LER) și Radu Filipescu (clasa a X-a, LMK).
Medalii de bronz au obținut Rareș Ștefan Macovei (clasa a IX-a, LMK), Lucian Isac, David Bejenariu și Tudor Alexandru Brânză, toți în clasa a X-a, de la LMK.
Aseară târziu s-au afișat rezultatele de la barajul pentru formarea lotului național de informatică, însă sunt șanse mic ca vreun elev vasluian să acceadă la olimpiadele internaționale. Lotul Vasluiului este unul nou, fără experiența elevilor participanți în ultimii trei ani la Olimpiada Națională de Informatică.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *