joi , 13 decembrie 2018, 19:29
Home / Local / Actualitate / Pe podium la etapa națională

Pe podium la etapa națională


Olimpicii Costel Enea (clasa a VIII-a) si Bianca Maria Fodor (clasa a VI-a), de la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri” Vaslui, s-au întors de la Baia Mare cu importante premii obținute la faza națională a Olimpiadei de Interpretare Muzicală, desfășurată în zilele 28-30 martie.
Costel Enea, elevul profesorului Iftimie Căuneac, a concurat la Clarinet, obținând premiul I, cu punctaj maxim. Bianca Maria Fodor, eleva profesorului Romeo Talmaciu, a obținut o mențiune, la secțiunea Trompetă.
“Copiii au cântat extraordinar, au muncit mult și au concurat cât de bine au putut. Costel este extraordinar de talentat și mă bucur că l-am putut ajuta și modela în așa fel încât să obțină o astfel de performanță.M-am bucurat mult pentru că am putut da vestea rezultatelor colegului Romeo Talmaciu, aflat încă sub control medical”, a declarat profesorul Iftimie Căuneac.
”Ambii elevi au cântat foarte bine. Bianca este puțin dezamăgită, pentru că a avut neșansa ca, la categoria ei, să fie mulți alți concurenți foarte buni. Costel a fost în cea mai bună formă; consider că ambele rezultate sunt remarcabile! M-am implicat cu drag, fără rezerve, pentru acești copii și pentru domnul Romeo Talmaciu, care mi-a fost și mie profesor”, a completat Eduard Bîțu, profesor însoțitor.
Premiile la Olimpiada Națională devin o stare de normalitate la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri” Vaslui.
”Nu e simplu și nici ușor, dar atunci când întregul colectiv își face treaba, devine posibil. Au fost multe emoții și multă tensiune acumulată, dar, până la final, a fost o nouă dovadă de colaborare în cel mai frumos mod posibil. Mulțumiri speciale profesoarei corepetitor Anei Maria Șnaider și colegilor Eduard Bîțu și Renata Fodor, care au însoțit elevii”, a conchis directorul școlii, profesor Dorina Baban.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Jandarmii vasluieni au donat sânge

În această săptămână, lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui au donat sânge …

Apă potabilă la robinet pentru locuitorii din satul Chircești

Locuitorii satului Chircești, comuna Miclești,vor avea apă la robinet. In prezența constructorului, a dirigintelui de …