luni , 25 martie 2019, 23:47
Home / Local / Actualitate / Pe podium la etapa națională

Pe podium la etapa națională


Olimpicii Costel Enea (clasa a VIII-a) si Bianca Maria Fodor (clasa a VI-a), de la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri” Vaslui, s-au întors de la Baia Mare cu importante premii obținute la faza națională a Olimpiadei de Interpretare Muzicală, desfășurată în zilele 28-30 martie.
Costel Enea, elevul profesorului Iftimie Căuneac, a concurat la Clarinet, obținând premiul I, cu punctaj maxim. Bianca Maria Fodor, eleva profesorului Romeo Talmaciu, a obținut o mențiune, la secțiunea Trompetă.
“Copiii au cântat extraordinar, au muncit mult și au concurat cât de bine au putut. Costel este extraordinar de talentat și mă bucur că l-am putut ajuta și modela în așa fel încât să obțină o astfel de performanță.M-am bucurat mult pentru că am putut da vestea rezultatelor colegului Romeo Talmaciu, aflat încă sub control medical”, a declarat profesorul Iftimie Căuneac.
”Ambii elevi au cântat foarte bine. Bianca este puțin dezamăgită, pentru că a avut neșansa ca, la categoria ei, să fie mulți alți concurenți foarte buni. Costel a fost în cea mai bună formă; consider că ambele rezultate sunt remarcabile! M-am implicat cu drag, fără rezerve, pentru acești copii și pentru domnul Romeo Talmaciu, care mi-a fost și mie profesor”, a completat Eduard Bîțu, profesor însoțitor.
Premiile la Olimpiada Națională devin o stare de normalitate la Școala Gimnazială “Vasile Alecsandri” Vaslui.
”Nu e simplu și nici ușor, dar atunci când întregul colectiv își face treaba, devine posibil. Au fost multe emoții și multă tensiune acumulată, dar, până la final, a fost o nouă dovadă de colaborare în cel mai frumos mod posibil. Mulțumiri speciale profesoarei corepetitor Anei Maria Șnaider și colegilor Eduard Bîțu și Renata Fodor, care au însoțit elevii”, a conchis directorul școlii, profesor Dorina Baban.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Au început lucrările de asfaltare

Autoritățile din comuna Ștefan cel Mare anunță că au demarat investițiile de asfaltare a satului …

Accident spectaculos la Brodoc

Trei persoane au trăit un adevărat coșmar, după ce au fost victimele unui accident teribil, …