duminică , 16 decembrie 2018, 19:57
Home / Sport / Ionuț Cezar, noul antrenor al echipei FC Vaslui

Ionuț Cezar, noul antrenor al echipei FC Vaslui


Antrenor secund și jucător în prima parte a campionatului, Ionuț Cezar a fost numit ca antrenor principal al echipei FC Vaslui.
Ionuț Cezar îl va înlocui pe Vasile Moraru, iar principalul obiectiv este promovarea în Liga a 3-a, fiind cea mai bună soluție în acest moment pentru echipă.
În vârstă de 33 de ani, noul antrenor-jucător al Vasluiului a evoluat în perioada 2001-2004 pentru prim-divizionara Astra Ploiești. Din februarie și până în august 2004 a fost împrumutat în Liga a 3-a, la Rulmentul Bârlad, apoi a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, semnând pe două sezoane cu Petrolul Ploiești. În 2006 s-a transferat la o altă echipă din Divizia A, Politehnica Iași, însă din cauza unor probleme nu prinde primul 11 și decide să plece la o echipă unde să joace. Așa ajunge la divizionara secundă Callatis Mangalia, grupare pentru care evoluează timp de un sezon. În ultimii ani, Ionuț Cezar a jucat în campionatul județean, la echipele Foresta Zorleni, Vitis Șuletea, Juventus Fălciu și Sporting Bârlad.
În prima parte a campionatului, Ionuț Cezar a înscris 5 goluri pentru FC Vaslui, clasându-se pe locul cinci în clasamentul golgheterilor din Liga a 4-a Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

IPJ Vaslui organizează Cupa Centenar la futsal

Astăzi și mâine, la Sala Sporturilor din Vaslui are loc Cupa Centenar la futsal. Competiția, …

Juniorii 1 de la LPS Vaslui, calificați la turneul Valoare

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui s-au calificat la turneul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *