luni , 17 iunie 2019, 02:33
Home / Local / Actualitate / ARESTAT PENTRU DOUĂ TÂLHĂRII COMISE ÎN MUNICIPIUL VASLUI

ARESTAT PENTRU DOUĂ TÂLHĂRII COMISE ÎN MUNICIPIUL VASLUI


Poliţiştii au reţinut un bărbat de 20 de ani, bănuit de comiterea a doua infractiuni de tâlhărie, pe raza municipiului Vaslui. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă.
Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui și Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Politie Județean Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 20 de ani, din comuna Solești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea a doua infractiuni de tâlhărie. Faptele au fost comise în perioada 7 – 13 martie a.c. Victimele infracțiunilor sunt două femei, de 68, respectiv 57 de ani, ambele din municipiul Vaslui.
Polițiștii au stabilit faptul că în ziua de 7 martie a.c., bărbatul de 20 de ani a urmărit in zona străzii Republicii persoana vătămată în vârstă de 68 de ani, a impins-o și i-a smuls poseta din mina. Ulterior, acesta și-a insușit suma de 130 de lei iar poseta si restul bunurilor le-a abandonat la un tomberon de gunoi din zona.
În ziua de 13.03 a.c., in jurul orei 14.00, bărbatul a urmărit o persoană de sex feminin de 57 de ani, în zona străzilor Republicii și Păcii. A agresat-o si i-a smuls poșeta pe care o avea asupra sa, reușind să intre în posesia sumei de 700 lei. Și în acest caz a abandonat poșeta și restul de bunuri la un tomberon din zonă.
Bărbatul a fost reținut de polițiști, în ziua de 16 martie a.c., pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 17 martie a.c. a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Accident în zona barajului Delea

Detașamentul de Pompieri Vaslui a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier, înregistrat pe …

Copil înecat la Pogonești

Un localnic a sunat la 112, astăzi, după ce a observat că pe râul Tutova …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *