marți , 19 februarie 2019, 08:28
Home / Sport / Au pierdut puncte prețioase

Au pierdut puncte prețioase


Sporting Juniorul Vaslui a terminat turul Ligii Elitelor U17 cu o remiză pe teren propriu, a treia din actualul sezon, rămânând neînvinsă după prima parte a competiției.
Vasluienii au controlat jocul, însă nu au fost coerenți în faza de atac, așa că adversara de sâmbătă după-amiază, Dunărea Călărași, a plecat acasă cu un punct nesperat, scor 1-1.
Fotbaliștii coordonați de Cornel Cracea au început perfect meciul, iar după 25 de minute de joc au deschis scorul, prin Grigore. Din păcate, gazdele au făcut prea repede pasul înapoi, încercând să conserve rezultatul. N-a fost să fie. Pe fondul dominării călărășene, defensiva vasluiană este supusă presiunii, iar la una din faze, portarul Ionuț Ailenei este sancționat de arbitru, acordându-se penalty, din care Dunărea a reușit să egaleze.
A urmat un asalt furibund la poarta oaspeților, însă Sporting Juniorul nu a avut claritate în fața porții, trecând în patru rânduri pe lângă gol. Cea mai clară ocazie a aparținut lui Denis Andrei, care a trimis în bară.
S-a terminat 1-1, iar partea a doua se anunță extrem de interesantă. Viitorul Constanța s-a desprins la patru puncte în fruntea clasamentului, după victoria cu Concordia Chiajna, scor 2-0, iar Juventus București a surclasat LPS Piatra Neamț, scor 7-2, și s-a apropiat la un singur punct de Sporting Juniorul, care se menține pe locul secund, cu 21 de puncte.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, regina handbalului feminin

Școala ”Mihail Sadoveaanu” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal fete și …

CSM Vaslui, victorioasă la Suceava

CSM Vaslui s-a impus fără probleme la Suceava, câștigând la o diferență de 12 goluri, …