joi , 24 mai 2018, 01:56
Home / Local / Actualitate / Tâlhari, reținuți de polițiști

Tâlhari, reținuți de polițiști


Polițiștii au identificat trei bărbați din comuna Dănești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, loviri sau alte violențe și violare de domiciliu. Unul din bărbați a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.
Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a trei bărbați cu vârste de 19, 20 și respectiv 25 de ani, din comuna Dănești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, loviri sau alte violențe și violare de domiciliu. Victima infracțiunii este o femeie de 34 de ani, din aceeași localitate.
Urmare a cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în ziua de 11 martie a.c., în timp ce femeia se afla în centrul localității de domiciliu, cei trei bărbați au lovit-o, iar bărbatul de 35 de ani i-a sustras din buzunarul hainei suma de 80 de lei.
Ulterior, bărbații s-au deplasat și la locuința femeii, au pătruns fără drept în curtea imobilului și au agresat-o din nou. De asemenea, au agresat și membrii familiei acesteia.
Bărbații au fost reținuți de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.
Față de bărbatul de 35 de ani a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Facturi comerciale falsificate, depistate în P.T.F. Albița

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iaşi împreună …

Un bărbat de 24 de ani, din comuna Văleni a fost reținut de polițiștii rutieri

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat de 24 de ani, din …