sâmbătă , 20 octombrie 2018, 18:02
Home / Local / Actualitate / O femeie a fost ucisă de concubinul său, în comuna Pogana

O femeie a fost ucisă de concubinul său, în comuna Pogana


O femeie din comuna Pogana a fost ucisă sâmbătă de concubinul său, bărbatul aplicându-i acesteia mai multe lovituri cu toporul în zona capului, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.
Cei doi parteneri, care aveau împreună doi copii, se certau frecvent, potrivit anchetatorilor, iar bărbatul era cunoscut ca având un comportament agresiv.
‘Cu o zi înainte de producerea crimei, bărbatul a depus la Postul de Poliţie Pogana o plângere pentru lovire şi furt, în care îşi reclama concubina că l-a lovit şi i-a sustras o sumă de bani. Poliţiştii au mers la locuinţa celor doi, unde au găsit-o doar pe femeie, în urma cercetărilor constatându-se că cele reclamate nu se confirmă’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.
În cursul zilei de sâmbătă, pe fondul unor discuţii anterioare, între cei doi concubini a izbucnit o ceartă, femeia s-a încuiat într-o cameră a casei, dar bărbatul a spart uşa şi a intrat peste partenera sa.
‘Agresorul a spart uşa cu un topor, a intrat peste victimă şi a lovit-o pe femeie cu toporul, în urma loviturilor primite, aceasta decedând’, a precizat procurorul criminalist Alice Diana Ruja.
Cadvrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Batalionul 202 Huși a împlinit 68 de ani de existență

Astăzi, subprefectul Mircea GOLOGAN a participat la festivitățile dedicate împlinirii a 68 de ani de …

CAMPANIE DE PREVENIRE A FRAUDELOR COMISE PE INTERNET

Poliția Română, împreună cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, lansează o campanie de prevenire …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *