duminică , 20 ianuarie 2019, 20:50
Home / Local / Actualitate / Fiul celui mai puternic șef PSD-ist din Moldova a fost numit secretar de stat

Fiul celui mai puternic șef PSD-ist din Moldova a fost numit secretar de stat


Tudor Buzatu, fiul președintelui CJ, Dumitru Buzatu, și a senatoarei Gabriela Crețu, a fost numit secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului Ana Birchall, la propunerea acesteia (ea însăși deputat de Vaslui). Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.
”Având în vedere propunerea formulată de viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, în temeiul art 19 şi art 21, ind.1, din Legea 90/2001, privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, şi art. 1, alin 1, litera a1, din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 25/2007privind stabilirea unor măsuri pentru reorganizarea aparatului de lucru al Guvernului, aprobată prin modificări şi completări prin Legea 99/2008, cu modificări şi completări ulterioare, prim- ministrul emite prezenta decizie: Articol unic – Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Tudor Buzatu se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României”, se arată în textul din MO.
În vârstă de 32 de ani, Tudor Buzatu a intrat în atenţia opiniei publice după ce a fost numit director al unei instituţii aflate în subordinea CJ Vaslui, condus de tatăl său, Dumitru Buzatu. Înfiinţat în 2009, Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui (CRAV) este o societate care aparţine în proporţie de 70% Consiliului Judeţean şi 30% Consiliului Local. După înfiinţare, Tudor Buzatu a fost numit directorul executiv al CRAV, funcţie pe care a deţinut-o până în prezent.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziele Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui

Liceul ”Ștefan Procopiu” (LSP) Vaslui a marcat 47 de ani de existență, organizând o nouă …

Portret de familie: meniuri sănătoase cu carne de pui

Meniurile cu carne de pui reprezintă alegerea preferată a tuturor, datorită numeroaselor avantaje: carnea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *