joi , 22 martie 2018, 17:45
Home / Local / Actualitate / Activitate de perfecționare a bibliotecarilor școlari

Activitate de perfecționare a bibliotecarilor școlari


Casa Corpului Didactic Vaslui a găzduit activitatea de perfecționare a bibliotecarilor școlari și a responsabililor din Centrele de Documentare și Informare.
Liviu Munteanu, inițiatorul evenimentului, a propus celor prezenți o dezbatere pe tema ”Rolul bibliotecii/CDI în promovarea proprietății intelectuale”. Invitată specială în cadrul seminarului de formare profesională a fost Laura Rudeanu, formator național pentru formarea personalului didactic auxiliar din învățământ-bibliotecari școlari și reprezentanta Casei Corpului Didactic (CCD) București.
”Biblioteca în general, dar mai ales biblioteca şcolară, este şi rămâne spaţiul unde nevoia de cultură oferă o posibilă repoziţionare a omului modern în raport cu alte valori universale. Educaţia, cultura, dinamismul truditorilor cărţii au fost scoase în relief în cadrul activității, fiind una dintre cele mai reuşite întâlniri cu bibliotecarii școlari din județ. Țin să apreciez spiritul de echipă şi deschiderea bibliotecarilor vasluieni la nou şi la comunicare”, a precizat Liviu Munteanu, bibliotecar CCD Vaslui.
Seminarul s-a încheiat cu un moment muzical-artistic, Gheorghe Lupan oferind moment de muzică folk, iar profesoara Doina Nica a recitat din creația unor poeți contemporani.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Exercițiu tactic al pompierilor la Centrul de Servicii și Recuperare Vaslui

Astăzi, 22 martie, începând cu ora 11.25, s-a desfăşurat un exerciţiu tactic cu forţe şi …

Cetățean american, prins cu ședere ilegală la Bârlad

Poliţiştii de imigrări din Vaslui au depistat un bărbat de 58 de ani din Statele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *