luni , 16 iulie 2018, 10:14
Home / Sport / Sulsa, pe podium la Naționale

Sulsa, pe podium la Naționale


CS “Sulsa” Vaslui a avut o comportare meritorie la Campionatul Național de taekwondo, de la Baia Mare. Clubul a deplasat 23 de sportivi, obținând 22 de medalii, dintre care șapte de aur, șase de argint și nouă de bronz.
Marele performer a fost Alexandru Filip, dublu campion național la tull și luptă, seniori. Dublu campion național a devenit și juniorul Rareș Mocanu, la spargeri forță și tull, fiind declarat cel mai bun junior II.
Aur a mai obținut Ianis Gavriluț, la tehnici speciale și luptă, juniori III, iar echipa de seniori a devenit campioană națională la tull.
Vicecampioni naționali au devenit Andreea Popvoci (tull, junioare II), Iustin Crețu (luptă, juniori III), Ianis Râpea (luptă, juniori III), Ștefan Toma (tull seniori) ș Flavius Condurache (tull, seniori). Medalii de argint au mai obținut componenții echipei de juniori I și II, în proba de tull.
“Rezultatele sunt neașteptat de bune. Mulțumim părinților sportivilor, Consiliului Județean și Primăriei Vaslui pentru sprijinul acordat”, a declarat Marius Ionicescu, președintele CS “Sulsa”.
În urma rezultatelor obținute, Sulsa s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general pe cluburi la seniori.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Andrei Micu, prezent la Mondialele U20

Andrei Micu, de la CS „Viitorul” Vaslui, reprezintă România la Campionatul Mondial de atletism, competiție …

Liga de Est participă la un stagiu în Polonia

Clubul Liga de Est Vaslui participă la Central Taekwon-Do Summer Camp, BIAŁA PODLASKA, în perioada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *